reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Mam spacerówka cybex balios i chciałam dokupić gondolę do tego. Też myślałam nad używaną, ale ceny na olx są ledwie 100zl tańsze niż nowa w sklepie :/ jakbym chciała dokupić nowy materacyk to by wyszło na to samo :x
rozumiem 😀 faktycznie cybexy używane drogo wypadają. może uda Ci się upolować n promce ❤️
my mieliśmy melio spacerówkę, ale była tak mała i ciasna, że na krótko starczyła i potem kupiliśmy spacerówkę jakąś tanią i bydlacka, ale córka zaczęła chętnie jeździć w końcu w wózku 😀 gondole mieliśmy muuvo, szkoda że sprzedaliśmy.

Ja przy najmłodszej mialam x lander x cite. Teraz myślę nad bugaboo używanym ale to jeszcze nie jestem pewna. Ja jeszcze długo myślę że nic nie będę kupowac poki nie będę znała na 100%plci:D

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
Ja jeszcze o tym nie myślę. Pewnie zajmę się tym duuuzo później. Mimo że syn ma 3 lata, a córka roczek to nie mam kompletnie nic dla niemowlaka. Ciąża nas zaskoczyła i we wrześniu już mając dosyć bałaganu oddałam wszystkie ubranka i zabawki do fundacji :p ale teraz już wiem że potrzeba tego dużo dużo mniej niż miałam :P

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
Ja na razie mam silne postanowienie, że z zakupami się wstrzymuję. Nie mam kompletnie nic, bo to pierwsze dziecko, ale jednak u znajomych/w rodzinie jakieś kilkuletnie dzieci są, więc pewnie coś dostaniemy. U mnie zakupy najszybciej po ślubie, więc od połowy lutego. Połowa ciąży, płeć powinnam już wtedy znać, więc do tego czasu wolałabym się wstrzymać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry