reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Mam spacerówka cybex balios i chciałam dokupić gondolę do tego. Też myślałam nad używaną, ale ceny na olx są ledwie 100zl tańsze niż nowa w sklepie :/ jakbym chciała dokupić nowy materacyk to by wyszło na to samo :x
rozumiem 😀 faktycznie cybexy używane drogo wypadają. może uda Ci się upolować n promce ❤️
my mieliśmy melio spacerówkę, ale była tak mała i ciasna, że na krótko starczyła i potem kupiliśmy spacerówkę jakąś tanią i bydlacka, ale córka zaczęła chętnie jeździć w końcu w wózku 😀 gondole mieliśmy muuvo, szkoda że sprzedaliśmy.

Ja przy najmłodszej mialam x lander x cite. Teraz myślę nad bugaboo używanym ale to jeszcze nie jestem pewna. Ja jeszcze długo myślę że nic nie będę kupowac poki nie będę znała na 100%plci:D

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
Ja jeszcze o tym nie myślę. Pewnie zajmę się tym duuuzo później. Mimo że syn ma 3 lata, a córka roczek to nie mam kompletnie nic dla niemowlaka. Ciąża nas zaskoczyła i we wrześniu już mając dosyć bałaganu oddałam wszystkie ubranka i zabawki do fundacji :p ale teraz już wiem że potrzeba tego dużo dużo mniej niż miałam :p

Planujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenę 😅 poza tym większość mam po synu
Ja na razie mam silne postanowienie, że z zakupami się wstrzymuję. Nie mam kompletnie nic, bo to pierwsze dziecko, ale jednak u znajomych/w rodzinie jakieś kilkuletnie dzieci są, więc pewnie coś dostaniemy. U mnie zakupy najszybciej po ślubie, więc od połowy lutego. Połowa ciąży, płeć powinnam już wtedy znać, więc do tego czasu wolałabym się wstrzymać.

reklama
Do góry