reklama
My wczoraj też powiedzielismyHej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikałacoś pięknego . Za 11 dni prenatalne
powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo
![]()
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Sopek
Moderator
@czubaczeq No właśnie niestety nie, ale zaraz mam prenatalne więc liczę że wtedy dostanę i się pochwalę 
@A1990 ale słodko
@A1990 ale słodko
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
Myślicie, że rodzinny wypisze mi tabletki na mdłości? Ginekologa mam za tydzień dopiero. Już nie mogę wytrzymać, nawet na widok soli mnie mdli
szaleństwo
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
@czubaczeq jak się ma syn? Nadal w szpitalu jesteście?
matkaniewariatka
Fanka BB :)
trzymam jutro kciuki za wizyty, dziewczyny!

mamy dzieci w brzuchach.

ja się trochę obawiam reakcji mojej trzylatki 
jaki już pokaźny dzidziuś! o matko! to się dzieje naprawdęJa po wizycie maluch wygląda na chłopcaskończę z samymi facetami w domu
jak się potwierdzi będę mieć 3 synka
Ps. Nie zwracajcie na moje paznokcie przez mdłości kosmetyczka dopiero w piątek
cudownieHej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikałacoś pięknego . Za 11 dni prenatalne
powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo
![]()
a masz do niego nr żeby Ci wypisał receptę? albo przez recepcję poprosić?Myślicie, że rodzinny wypisze mi tabletki na mdłości? Ginekologa mam za tydzień dopiero. Już nie mogę wytrzymać, nawet na widok soli mnie mdliszaleństwo
matkaniewariatka
ja dziś robiłam badania do karty ciąży ten cały pakiet. wszystko spoczko wyszło. tsh mi tylko tak spadło, że poniżej normy jest, ale podesłałam lekarce i mówi że typowe ciążowe.
czubaczeq
Zaangażowana w BB
A nawet nie chce mi się tego komentować... Mimo skierowania nas nie przyjęli, pół dnia tam spędziłam powtórzyli mu crp i wyszło nawet wyższe niż poprzedniego dnia... Lekarz stwierdził że ma anginę i zapalenie spojówek, przepisał antybiotyk i leki i puścił do domu... A syna nawet gardło nie bolało a rano byliśmy u pediatry i mówiła gardło czyste. Najważniejsze, że już młody lepiej się czuje, przestał gorączkować. Ale nadal nie wiem co to było@czubaczeq jak się ma syn? Nadal w szpitalu jesteście?
reklama
matkaniewariatka
a mocz? nie zrobili mu badania moczu powtórnego? bo to drogi moczowe przecież były, prawda? czy coś pomyliłam.A nawet nie chce mi się tego komentować... Mimo skierowania nas nie przyjęli, pół dnia tam spędziłam powtórzyli mu crp i wyszło nawet wyższe niż poprzedniego dnia... Lekarz stwierdził że ma anginę i zapalenie spojówek, przepisał antybiotyk i leki i puścił do domu... A syna nawet gardło nie bolało a rano byliśmy u pediatry i mówiła gardło czyste. Najważniejsze, że już młody lepiej się czuje, przestał gorączkować. Ale nadal nie wiem co to było
Podziel się: