Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie serduszko biło już 28.10 jutro kolejna wizyta i jakby się zmienił termin to dam znać na razie jest 13.06.2026WAŻNE!!!
Za dwa tygodnie (około 1 grudnia) będziemy tworzyć prywatną grupę, więc proszę o aktualizację jeśli chodzi o termin i o to kto jeszcze nie ma serduszka przy terminie o danie mi znać. Zaproszenia zapewne będę wysyłane tylko do osób które są zaktualizowane.
U mnie 11 tydzień ale poczekam chyba jeszcze do przyszłego roku bo po tylu stratach dalej mam z tyłu głowy, że muszę być gotowa na każdy scenariusz i jeszcze to do mnie nie dochodziPlanujecie może jakieś bobasowe zakupy na black friday? Ja muszę dokupić gondolę, mam już upatrzoną i tylko czekam na faktycznie niższą cenępoza tym większość mam po synu
ja też jutro, o której trzymać kciuki?U mnie serduszko biło już 28.10 jutro kolejna wizyta i jakby się zmienił termin to dam znać na razie jest 13.06.2026![]()
O 19 a u Ciebie ??ja też jutro, o której trzymać kciuki?
Cudowna wiadomoscHej dziewczyny też miałam wizytę dzisiaj, wszystko super, widziałam ja dzidzia macha rączkami i nóżkami , ale fikałacoś pięknego . Za 11 dni prenatalne
powiedzieliśmy dzieciom ale radocha, chodzą za mną i mówią że chcą już, że do czerwca to za długo
![]()
ja o 18O 19 a u Ciebie ??![]()