reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe mamy 2026

Gryfin

Fanka BB :)
✨ Cześć dziewczyny! ✨
Witam Was serdecznie w naszej grupie Majowe Mamy 2026 💕 To miejsce stworzone po to, żebyśmy mogły dzielić się swoimi doświadczeniami, radościami, wątpliwościami i wspierać się nawzajem w tej wyjątkowej podróży.

Niech ta przestrzeń będzie dla nas bezpieczna, pełna zrozumienia i dobrej energii 🌸
Czujcie się swobodnie, przedstawcie się i napiszcie kilka słów o sobie 🥰

Dziewczyny, żeby łatwiej nam się było odnaleźć, robimy wspólną listę terminów. W komentarzu wpisz swoją planowaną datę porodu, a będziemy uzupełniać poniżej. 💕

Termin porodu:
1.
2. @Gryfin @kaska1 @aleks_
3.
4.
5. @May_flower
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12
13.
14.
14.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.

Wizyty:
29.08 @kaska1
09.09 @Gryfin
10.09 @May_flower
11.09 @aleks_

Ostatnia edycja:
reklama
Ja również nieśmiało go założyłam, ale trzeba być pozytywnej myśli 😊🥰 wizytę mam na 9.09 żeby zobaczyć zarodek z bijącym serduszkiem będę wtedy 6+3 tygodniu ciąży 😊

Hej! U mnie wizyta 11.09. Na razie dwa testy z wyraźną drugą kreseczką i też termin 2.05. (dokładnie w drugie urodziny pierwszego synka 😂) ;) Bardzo bym chciała zostać tutaj z Wami do końca. :)

Hej! U mnie wizyta 11.09. Na razie dwa testy z wyraźną drugą kreseczką i też termin 2.05. (dokładnie w drugie urodziny pierwszego synka 😂) ;) Bardzo bym chciała zostać tutaj z Wami do końca. :)
Ale super to już jesteśmy w 3 :D jak się czujesz? Badałaś sobie betę? 😊

Ale super to już jesteśmy w 3 :D jak się czujesz? Badałaś sobie betę? 😊
Miałam iść rano, ale nasz roczniak mocno nam się nie daje ostatnio w nocy wyspać i nie dałam rady, bo samopoczucie średnie było rano, może jutro. 🤷

A Wy robiliście już betę? Jak się czujecie?

Tak ja robiłem i chyba pójdę jutro jeszcze raz dla swojego spokoju. Ja dobrze się czuje jedynie trochę martwią mnie moje wyniki które dziś odebrałam z krwi kwestia czasu i się napewno poprawia. 🤞🏻
Ja mam wizytę już w ten piątek związku z tym że jestem po kilku stratach gin chce mnie mieć pod kontrolą . 🤷

Ale będzie owocny ten 2,maj 🤪 no ale może się zmienić może bobo będzie się szybciej pchac albo będzie mu dobrze i posiedzi 🤣

Ostatnia edycja:
Miałam iść rano, ale nasz roczniak mocno nam się nie daje ostatnio w nocy wyspać i nie dałam rady, bo samopoczucie średnie było rano, może jutro. 🤷

A Wy robiliście już betę? Jak się czujecie?
Tak ja robiłam już dwa razy, drugi raz wczoraj i miałam niemałe przygody @kaska1 wie 🙈 dostałam zapaści podczas pobierania krwi i karetka mnie zabrała na SOR, ale już teraz jestem w domu i odpoczywam

reklama
Do góry