reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Dziewczyny mam pytanie jaka wit D3 bierzecie? Mój ginekolog powiedział żebym brała samą wit D3 bez K2, macie może jakaś do polecenia?
Wtrącę się, bierz lek a nie suplement, ibuvit 4000 tys, z tym że ja brałam rok codziennie po 8 tys jednostek i z 22 dobiłam do 64....także bierz więcej i badaj np co 3 mies.

reklama
Wtrącę się, bierz lek a nie suplement, ibuvit 4000 tys, z tym że ja brałam rok codziennie po 8 tys jednostek i z 22 dobiłam do 64....także bierz więcej i badaj np co 3 mies.
Brałam lek devikap na recepte 8tyś i udało mi się podnieść do 56, teraz muszę zbadać czy udało mi się do 80 podnieść...ale chciałam poznać co wy bierzecie bo może coś lepszego jest 😉

Ogólnie powiem Wam, że jestem w szoku ta sytuacja, bo pisałam ostatnio, że seksu było mało, nie czuję się wgl inaczej niż zwykle.. nawet mam mniej objawów niż przed okresem, cycki mi nie urosły, brzuch prawie nie boli , zaczynam czuć stres przed tą beta, że nic tam nie ma
A jednak wystarczyło! :*
A kiedy były starania a przypuszczalna owulacja?

Hej. Tez czekam na wrześniowe, ale chyba bardziej aby wam pokibicować..
U mnie w tym momencie 14dc, jestem juz po owulacji, ale starań nie bylo.. Byłam z mężem pokłócona, a druga sprawa, to mialam owulacje jak nigdy z prawego jajnika.. Byla bardzo bolesna i od tego czasu, tj. Od niedzieli mam plamienia.. Nie wiem czemu.. Czy ro dlatego ze po długim czasie z prawego jajnika byla owulacja, czy zrobiła sie torbiel krwotoczna.. Nie mam pojęcia, ale dziwne to.

Hej. Tez czekam na wrześniowe, ale chyba bardziej aby wam pokibicować..
U mnie w tym momencie 14dc, jestem juz po owulacji, ale starań nie bylo.. Byłam z mężem pokłócona, a druga sprawa, to mialam owulacje jak nigdy z prawego jajnika.. Byla bardzo bolesna i od tego czasu, tj. Od niedzieli mam plamienia.. Nie wiem czemu.. Czy ro dlatego ze po długim czasie z prawego jajnika byla owulacja, czy zrobiła sie torbiel krwotoczna.. Nie mam pojęcia, ale dziwne to.
Miałaś monitoring? Przykro mi, że nie wyszło i byłaś pokłócona z mężem, teraz już jest okej? Pogodziliście się?

@Megggie i to jest dowod na to, ze nie macie co narzekac, „ze za malo, w zlym czasie i w ogole nic nie czuje, to nie moj miesiac” 😂 wszystkie tak tutaj a potem 2 kreska na tescie 😂 chyba, ze to znow metoda na ll :D

Też się zastanawiam nad tym ale ja tyle narzekam, że już dawno bym była w ciąży 🤣🤣

reklama
Ja sobie nie chce wkręcać (ale to zrobię 😁) i czuję jakby mi w macice nie wiem balonik wsadzili. Takie jakieś wzdęte. Ale równie dobrze na okres, w sumie owu tyle dni wcześniej to i mogę się okresu spodziewać wcześniej. No zobaczymy. Najwyżej mnie mąż wyśle do Choroszczy 😁😁

Do góry