kin28
Fanka BB :)
No teraz to nawet moja wada wzroku nie ma wątpliwości aaaa jutro beta!Zrobiłam teraz, prezentuje się tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No teraz to nawet moja wada wzroku nie ma wątpliwości aaaa jutro beta!Zrobiłam teraz, prezentuje się tak
O ciekawe, nawet nie wiedziałam, że taka opcja jestA czytam że już dziś nawet. To super
Ja właśnie pobrałam prożek, 7/8 dpo dzisiaj. Pani mnie namówiła na zamrożenie surowicy za 1zł jakbym chciała sobie coś dorobić![]()
W śląskich labolatoriach analitycznych jest taka opcjaO ciekawe, nawet nie wiedziałam, że taka opcja jesta gdzie robiłaś?
Teraz to się nazywa badaj.to ale dotychczas to były śląskie labolatoria analityczneO ciekawe, nawet nie wiedziałam, że taka opcja jesta gdzie robiłaś?
jeszcze jakby mojego męża plemnik przetrwał 2-3 dni to to by w ogóle była magiaJak ja już zaszłam tak szybko to naprawdę musi być magiczny![]()
CzekamyChyba sobie skrócę dziś dzień pracy, pobiegnę na betę, żeby móc zrobić przyrost w sobotę
Bo jak zrobię jutro to wypada niedziela - nie wiem czy gdzieś da się zrobić badanie
Pracuję u siebie, także przełożę pracę i pobiegnę dziś, bo nie da mi to spokojuNie mozesz sie wyrwac na pol godzinki? Podjechac i wrocic?
O to czekamyA czytam że już dziś nawet. To super
Ja właśnie pobrałam prożek, 7/8 dpo dzisiaj. Pani mnie namówiła na zamrożenie surowicy za 1zł jakbym chciała sobie coś dorobić![]()