Gryfin
Fanka BB :)
Z wielką radością ale też strachem i pełnymi gaciami (moimi, nie dzieci)Może ale znam też przypadki wysokich bet i pojedynczych ciąż
A jakbyś Ty się zapatrywała na bliźnięta?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z wielką radością ale też strachem i pełnymi gaciami (moimi, nie dzieci)Może ale znam też przypadki wysokich bet i pojedynczych ciąż
A jakbyś Ty się zapatrywała na bliźnięta?![]()
A będę dzwonić po weekendzie o termin, tak w połowie września mi wypada, ze powinnam iśćKiedy lecisz do gina? Kiedy powiesz swojemu?
Dziękuję, poczekam na przyrost i przybędęGratulujezapraszamy na majowe
![]()
CzekamyDziękuję, poczekam na przyrost i przybędę![]()
Mnie napierd. Wczoraj było to samo, ale wiatr zaczyna wiec więc pewnie będzie piękna migrena... Już się cieszę leżąc plackiem
Mnie napierd. Wczoraj było to samo, ale wiatr zaczyna wiec więc pewnie będzie piękna migrena... Już się cieszę leżąc plackiem
Wczoraj próbowała ale jakoś przeszło, ale obawiam się że ona jeszcze nie składa broni, u nas jest taka parnota że nie ma czym oddychać. Migrena w taką pogodę tylko zaciera ręce
Wczoraj próbowała ale jakoś przeszło, ale obawiam się że ona jeszcze nie składa broni, u nas jest taka parnota że nie ma czym oddychać. Migrena w taką pogodę tylko zaciera ręce
Bierzesz jakieś leki jak czujesz że nadchodzi?