Peppcia
Fanka BB :)
TulęWzięłam ale pomogło na chwilę i teraz znowu się rozkręca. Mam nadzieję, że jutro obudzę się bez niej![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TulęWzięłam ale pomogło na chwilę i teraz znowu się rozkręca. Mam nadzieję, że jutro obudzę się bez niej![]()
Pamiętam że kiedyś nałykałam się tabletek i żadna menda nie pomogłaWzięłam ale pomogło na chwilę i teraz znowu się rozkręca. Mam nadzieję, że jutro obudzę się bez niej![]()
Pamiętam że kiedyś nałykałam się tabletek i żadna menda nie pomogłaprzez 3 dni to uzbierało się
od tego czasu próbuję raz jak czuję że się rozkręca. Jak pomoże to przy powtórce próbuje jeszcze coś wziąć ale jak nie pomaga przy pierwszej tabsie to odpuszczam i bujam się bez leków.
Ale czemu w linii meskiej nie ma znaczenia? Tzn moj dziadek ma siostre blizniaczke i to od niego poszly geny w naszej liniiDziewczyny ja jeszcze z ciekawości wygooglowałam swój przyrost betymyślicie, że to może być prawda? Mam babcię, która jest bliźniaczką i mąż jest bliźniakiem, ale to akurat wiem , że nie ma znaczenia Zobacz załącznik 1718291
Skłonność do bliźniaków jest dziedziczona z linii matki, nigdy ojcaAle czemu w linii meskiej nie ma znaczenia? Tzn moj dziadek ma siostre blizniaczke i to od niego poszly geny w naszej linii![]()
a jak się nazywa ten lekarz ? Bo też jestem z tych okolic.i jeśli to ten o którym myślę,to na mnie nie zrobił dobrego wrażenia.odezwij się na privDziewczyny bo myślałam że wynik prożka 14,09 w 7-8dpo to git, a czat GPT mnie nastraszył że trochę mało. Co wy na to? Ja się nie znam.
W ogóle w końcu dodzwoniłam się do przychodni na NFZ do gina tu (pierwszy raz bo się przeprowadziłam). I mam farta. Typek umówiony na 3.09, a prywatnie przyjmuje w Częstochowie za kupe kasy, plus pracuje w szpitalu oraz w klinice niepłodności. To chyba będzie się znał na rzeczy. Oby zrobił na mnie wrażenie to się do niego przykleje na stałeBo ja po tej endo, z ubytkiem, szukam kogoś kto nie ma wywalone
![]()
Jak to się mawia u mnie: jak nie urok to sraczkamnie migrena ostatnio (tfu tfu tfu!) oszczedzaza to czuje sie wypluta z wszelkiej energii…