reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Wzięłam ale pomogło na chwilę i teraz znowu się rozkręca. Mam nadzieję, że jutro obudzę się bez niej 😅
Pamiętam że kiedyś nałykałam się tabletek i żadna menda nie pomogła 😁 przez 3 dni to uzbierało się 🙈 od tego czasu próbuję raz jak czuję że się rozkręca. Jak pomoże to przy powtórce próbuje jeszcze coś wziąć ale jak nie pomaga przy pierwszej tabsie to odpuszczam i bujam się bez leków.

Pamiętam że kiedyś nałykałam się tabletek i żadna menda nie pomogła 😁 przez 3 dni to uzbierało się 🙈 od tego czasu próbuję raz jak czuję że się rozkręca. Jak pomoże to przy powtórce próbuje jeszcze coś wziąć ale jak nie pomaga przy pierwszej tabsie to odpuszczam i bujam się bez leków.

U mnie zazwyczaj jak po pierwszej nie przejdzie to biorę po czasie drugą i jak po tej drugiej nie przejdzie też to już tracę nadzieję i nie biorę żadnych 😅🤣

Dziewczyny ja jeszcze z ciekawości wygooglowałam swój przyrost bety 🙈😁 myślicie, że to może być prawda? Mam babcię, która jest bliźniaczką i mąż jest bliźniakiem, ale to akurat wiem , że nie ma znaczenia Zobacz załącznik 1718291
Ale czemu w linii meskiej nie ma znaczenia? Tzn moj dziadek ma siostre blizniaczke i to od niego poszly geny w naszej linii :D

Dziewczyny bo myślałam że wynik prożka 14,09 w 7-8dpo to git, a czat GPT mnie nastraszył że trochę mało. Co wy na to? Ja się nie znam.
W ogóle w końcu dodzwoniłam się do przychodni na NFZ do gina tu (pierwszy raz bo się przeprowadziłam). I mam farta. Typek umówiony na 3.09, a prywatnie przyjmuje w Częstochowie za kupe kasy, plus pracuje w szpitalu oraz w klinice niepłodności. To chyba będzie się znał na rzeczy. Oby zrobił na mnie wrażenie to się do niego przykleje na stałe 😅 Bo ja po tej endo, z ubytkiem, szukam kogoś kto nie ma wywalone 🙄
a jak się nazywa ten lekarz ? Bo też jestem z tych okolic.i jeśli to ten o którym myślę,to na mnie nie zrobił dobrego wrażenia.odezwij się na priv😃

reklama
Do góry