Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25 zaczną ci wychodzi jak beta będzie grubo ponad 25Testy ciemnieją, 25 z horien wychodzą negatywne
To w sumie nie wiem jak u nas wyszloSkłonność do bliźniaków jest dziedziczona z linii matki, nigdy ojca
u mnie dosłownie te same daty i owu 1812.08,15.08,16.08 owu prawdopodobnie 18.08
Pewnie się biedny wzruszy. Mój, jeśli kiedyś zajde to będzie płakał jak nic. A chłop jak dąb. Hahaha... Ale to tak bywa, im większy byk tym wrażliwszytakie mi zostały, to jutro i w sobotę będę się nimi ratować, nie będę już kupować więcej, dziś kupiłam 2 sztuki czułość 10, żeby ładnie się wybarwiły i mojemu pokaże
A Ty testowałaś?u mnie dosłownie te same daty i owu 18zabierz mnie ze sobą na majowe, termin będzie taki sam 11 maj
![]()
Trzymam kciuki!!!! Będę o Tobie myśleću mnie dosłownie te same daty i owu 18zabierz mnie ze sobą na majowe, termin będzie taki sam 11 maj
![]()
U mnie też ostatni raz 16.08 w owu 18/19.08u mnie dosłownie te same daty i owu 18zabierz mnie ze sobą na majowe, termin będzie taki sam 11 maj
![]()
Oj myślę, że będzie płakał jak dziecko, mój też kawał chłopa, to jest jego marzenie, więc wiem, że padnie jak się dowiePewnie się biedny wzruszy. Mój, jeśli kiedyś zajde to będzie płakał jak nic. A chłop jak dąb. Hahaha... Ale to tak bywa, im większy byk tym wrażliwszykoniecznie daj znać jak było
![]()