reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Testy ciemnieją, 25 z horien wychodzą negatywne

Edit: nie mogę wrzucić zdj, wyskakuje błąd

Załączniki

• IMG_3551.jpeg
    IMG_3551.jpeg
    538,3 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_3548.jpeg
    IMG_3548.jpeg
    378,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
takie mi zostały, to jutro i w sobotę będę się nimi ratować, nie będę już kupować więcej, dziś kupiłam 2 sztuki czułość 10, żeby ładnie się wybarwiły i mojemu pokaże
Pewnie się biedny wzruszy. Mój, jeśli kiedyś zajde to będzie płakał jak nic. A chłop jak dąb. Hahaha... Ale to tak bywa, im większy byk tym wrażliwszy;) koniecznie daj znać jak było;)

reklama
Pewnie się biedny wzruszy. Mój, jeśli kiedyś zajde to będzie płakał jak nic. A chłop jak dąb. Hahaha... Ale to tak bywa, im większy byk tym wrażliwszy;) koniecznie daj znać jak było;)
Oj myślę, że będzie płakał jak dziecko, mój też kawał chłopa, to jest jego marzenie, więc wiem, że padnie jak się dowie 🥹🥹

Do góry