Lily_of_the_valley
Fanka BB :)

Tak, dokładnie, jestem już po jednym wlewieA co dostałas na te nk? Intralipid?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak, dokładnie, jestem już po jednym wlewieA co dostałas na te nk? Intralipid?
KurczęA ja dzis 2 dc po tabletkach anty ze względu na torbiel na jajniku i dalej klops, bo torbiel zmniejszyła się nieznacznie i nie możemy rozpocząć stymulacji. To w zasadzie już 3 cykl z tą torbielą i drugi z tabletkami anty. Juz byłam przygotowana na start procedury, a tu ciągle stoimy w miejscu. In vitro to jedno wielkie czekanie i próba cierpliwości...
Jeśli nie miałaś jej jeszcze robionej, to to naprawdę dobry krok ze strony lekarza.U mnie też kolejny cykl bez transferu.
Dzisiaj po usg nasza lekarka wystawiła mi skierowanie na histeroskopię.
Wszystko się znowu odwlecze.
Jeśli nie miałaś jej jeszcze robionej, to to naprawdę dobry krok ze strony lekarza.
Czynnościowa, powstała w cyklu, kiedy mialam histeroskopię. Pęcherzyk owulacyjny nie pękł wtedy i przekształcił sie w taką torbiel. Kiedys mialam podobną sytuację, ale nie monitorowałam po jakim czasie sie wchłonęła, bo nie bylo takiej potrzeby. Licze, ze to to juz naprawdę bedzie ostatni cykl czekania.Kurczęa to torbiel czynnościowa czy czekoladowa?
Ciekawe skąd taka nagła decyzja, cos mowila?? W krótkim dc miałaś robione usg?U mnie też kolejny cykl bez transferu.
Dzisiaj po usg nasza lekarka wystawiła mi skierowanie na histeroskopię.
Wszystko się znowu odwlecze.
Ciekawe skąd taka nagła decyzja, cos mowila?? W krótkim dc miałaś robione usg?
Rozumiem złość, że znowu się odwleka, ale bedxiesz lepiej przygotowana i będą większe szanse, że sie udaNa dzisiejszym usg miałam widoczny płyn i powiedziala, że ją to niepokoi. Dodała też, że moglibyśmy podać leki i normalnie transfer by się odbył 6 września ale tu nie o to chodzi żeby problem przykryć.
Mówiła o histeroskopii po dwóch/trzech nieudanych transferach a wyszło, że będę miała szybciej.