Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnieDzwoniiła do mnie bardziej miła Pani ze szpitala i mam termin histeroskopii
Jeśli nic się po drodze nie wykrzaczy to jadę 25.09![]()
Czasem bywa i tak, że te "spisane na stratę" transfery przynoszą miłą niespodziankę... i tego Ci życzę z całego serca!Mam nadzieję, że dobrze zaczynacie wrzesieńja po dzisiejszej wizycie mogę donieść, że wracam do gry z ostatnim zarodkiem w kolejnym cyklu, pewnie początkiem października. Głowa niestety już w 4 stymulacji, trochę straciłam nadzieję, że ten transfer ma szansę.
Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło sprawnie
Jak dobrze pójdzie to obie będziemy z niecierpliwością czekać na wynikiu mnie wstępnie 22.09.
Wywal kalendarz i nie myśl o cyklu, boJedynie martwi mnie to, że okres się może opóźnićno ale nie będę martwiła się na zapas, nowy miesiąc jest
![]()
Ja już po kolejnej wizycieNo to kciuki za dzisiaj! Koniecznie daj znać czy masz już wypisana stymulację, jakie leki itpniech ten dobry nastrój trwa jaknajdluzej!
U mnie superwczoraj mąż poczuł pierwszy raz kopnięcie dzidziula. Piękne uczucie
bardzo bym chciała żebyście wszystkie tego doświadczyły za niedługo
![]()
super! Pamiętam ten moment jak dostaliśmy rozpiskę z lekami do stymulacji, ależ to była mieszanka ekscytacji i strachu przed niewiadomą. Ale więcej ekscytacjiJa już po kolejnej wizyciemam rozpiskę stymulacji, czekam na okres, potem jeszcze na następny i zaczynamy
czyli gdzieś z początkiem października
do tego czasu pobierzemy z mężem suple, trochę się jeszcze podreperujemy
ktoś miał podobny lub ten sam zestaw?