poziomkowa00
Fanka BB :)
Ja coś tam chyba widzę na tym zdjęciu bez plastikuZobaczcie jeszcze te, bo mi się już mnoży w oczach i już tylko same kreski widzę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja coś tam chyba widzę na tym zdjęciu bez plastikuZobaczcie jeszcze te, bo mi się już mnoży w oczach i już tylko same kreski widzę![]()
Biorę tylko euthyrox i witaminy z pueria uno.a nie bierzesz jakichś leków które mogą ją podwyższać ?
Ja miałam kiedyś wynik 40 ale nie miałam tego zbijanego żadnymi lekami.u mnie prawdopodobnie podnosily to leki SSRI.bo po odstawieniu miałam ją już w normie
O rany, nie wiem czy dziś zasnęJa coś tam chyba widzę na tym zdjęciu bez plastiku![]()
Alez mnie dzisiaj wszyscy wkurzaja… gdyby nie wlasnie skonczona @ to wpasowaloby sie w moj pms, a tak nie mam na co zwalic![]()
Tak! Z jeansami zawsze mialam ten problem! To tylko stacjonarnie bo czasem 3 rozmiary wyzej trzeba bylo brac, a znow w innym sklepie mniejsze :/ a buty tez ostatnio zamowilam i to takie na ktore chorowalam juz kilka lat, ale szkoda mi bylo kasyTeż się zirytowałam, zamówiłam sobie nowe dżinsy. Napaliłam się na nie jak szczerbaty na suchary, wyczekiwałam dnia premiery. Dokładnie sprawdziłam w tabeli rozmiarów i miałam dylemat między M a L, różnica dosłownie 1.5 cm.
Dzisiaj przymierzam... nawet na pupcię ich nie naciągnę. Utykają mi gdzieś nad kolanami i nie ma zmiłuj.
Na pocieszenie zamówiłam sobie nowe sneakersy, przynajmniej buty zawsze pasują![]()