reklama
white_lotus
Fanka BB :)
Nie wierzylam w to, ale jak zachorowalam na poczatku drugiej ciazy to pilam mleko z miodem i czosnkiem. Dla mnie przeohydne, ale pomoglo.A mnie rozkłada konkret, dreszcze, głowa boli, katar, gardło...wróciłam z corka z gimnastyki i siekło równoidę zaraz spać...
Nelka85
Jeszcze masło powinno tam byćNie wierzylam w to, ale jak zachorowalam na poczatku drugiej ciazy to pilam mleko z miodem i czosnkiem. Dla mnie przeohydne, ale pomoglo.
No ja wierzę, bo mnie mama poiła od dziecka tym...dziś już nie mam siły, ale od jutra pije.Nie wierzylam w to, ale jak zachorowalam na poczatku drugiej ciazy to pilam mleko z miodem i czosnkiem. Dla mnie przeohydne, ale pomoglo.
niezapominajka876
Proszę informuj co dalej, tutaj czy na Pogaduszkach.Dziękuję dziewczyny za ten wspólny czas, byłyście dla mnie ogromnym wsparciem. Nie chcę już tutaj smęcić, więc po prostu się pożegnam i życzę Wam nudnych kolejnych miesięcy i pięknych kwietniowych bobasów![]()
Wolisz zabieg? Może warto spróbować indukować tabletkami? Miałam tak dwa razy- 9 i 10 tydzień. Dla organizmu i kolejnej ciąży lepiej w ten sposób przejść. W razie gdyby nie wyszło- dopiero zabieg.Nie, dzisiaj nie ma sensu. Powtórzę jutro betę, żeby było czarno na białym że jest spadkowa i wtedy w czwartek pojadę od rana na czczo, żeby od razu zrobili zabieg
Przykro mi strasznie. Mam nadzieję, że za miesiąc, dwa wrócisz na forum z dobrymi wieściami.Dziękuję dziewczyny za ten wspólny czas, byłyście dla mnie ogromnym wsparciem. Nie chcę już tutaj smęcić, więc po prostu się pożegnam i życzę Wam nudnych kolejnych miesięcy i pięknych kwietniowych bobasów![]()
Angiee
Zobaczymy jak ostatecznie wyjdzie, raz miałam podane tabletki, wymęczyłam się strasznie a i tak skończyło się zabiegiem. Teraz już jestem bardziej świadoma, bo przy jednej ciąży, którą roniłam samoistnie, zrobiono mi zabieg przy becie 5! Dowiedziałam się o tym dopiero przy wypisie ze szpitala. Mam wrażenie, że oni tam taśmowo robią te zabiegi, bo im tak po prostu łatwiej.Wolisz zabieg? Może warto spróbować indukować tabletkami? Miałam tak dwa razy- 9 i 10 tydzień. Dla organizmu i kolejnej ciąży lepiej w ten sposób przejść. W razie gdyby nie wyszło- dopiero zabieg.
reklama
Angiee
Nie wiem szczerze mówiąc czy wrócimy do starań. Na ten moment absolutnie nie mam na to sił. Ale dziękuję za wsparciePrzykro mi strasznie. Mam nadzieję, że za miesiąc, dwa wrócisz na forum z dobrymi wieściami.
Podziel się: