reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
Nie, dzisiaj nie ma sensu. Powtórzę jutro betę, żeby było czarno na białym że jest spadkowa i wtedy w czwartek pojadę od rana na czczo, żeby od razu zrobili zabieg
Wolisz zabieg? Może warto spróbować indukować tabletkami? Miałam tak dwa razy- 9 i 10 tydzień. Dla organizmu i kolejnej ciąży lepiej w ten sposób przejść. W razie gdyby nie wyszło- dopiero zabieg.

Dziękuję dziewczyny za ten wspólny czas, byłyście dla mnie ogromnym wsparciem. Nie chcę już tutaj smęcić, więc po prostu się pożegnam i życzę Wam nudnych kolejnych miesięcy i pięknych kwietniowych bobasów 🩷
Przykro mi strasznie. Mam nadzieję, że za miesiąc, dwa wrócisz na forum z dobrymi wieściami.

Wolisz zabieg? Może warto spróbować indukować tabletkami? Miałam tak dwa razy- 9 i 10 tydzień. Dla organizmu i kolejnej ciąży lepiej w ten sposób przejść. W razie gdyby nie wyszło- dopiero zabieg.
Zobaczymy jak ostatecznie wyjdzie, raz miałam podane tabletki, wymęczyłam się strasznie a i tak skończyło się zabiegiem. Teraz już jestem bardziej świadoma, bo przy jednej ciąży, którą roniłam samoistnie, zrobiono mi zabieg przy becie 5! Dowiedziałam się o tym dopiero przy wypisie ze szpitala. Mam wrażenie, że oni tam taśmowo robią te zabiegi, bo im tak po prostu łatwiej.

reklama
Do góry