reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dzień dobry dziewczyny😊 mam wyniki swojego tsh i muszę przyznać że...emocje co do tego cyklu już mi nieco opadły 😅 wyszło mi 3,9...także ten...nie liczę już zbytnio na nic. Jak nie znajdę nic wcześniej, to za tydzień w czwartek mam lekarza i zobaczymy co powie.
u mnie 3,5 i już na euthyroxie jadę 🙈
ciekawa jestem po jakim czasie się unormuje...

reklama
Dzień dobry dziewczyny😊 mam wyniki swojego tsh i muszę przyznać że...emocje co do tego cyklu już mi nieco opadły 😅 wyszło mi 3,9...także ten...nie liczę już zbytnio na nic. Jak nie znajdę nic wcześniej, to za tydzień w czwartek mam lekarza i zobaczymy co powie.
Tsh można bardzo szybko zbić lekami. Za miesiąc będziesz miała już dobre. 😀
U mnie wyszło wczoraj tsh 1,56.

Ja miałam nie tak dawno cykle po 50 dni. Masz pcos?
Nie, nikt nic takiego nie stwierdził, nie zasugerował.
Miałam taką jednorazową sytuację teraz, myślę, że przez stres, silny stres.
A tak to cały czas mam cykle ok 29 dni max 32

Wywoływany okres miałam jakieś 8 lat temu, od tego czasu urodziłam 2 dzieci i nic takiego mi się nie przytrafiło

reklama
Do góry