Karolinalina
Fanka BB :)
Zawsze masz aż tak długie cykle czy to jakiś wyjątek teraz? Przepraszam ale nie kojarzę czy pisałaś coś o tymDobry wieczór, witam się w 38 dc![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze masz aż tak długie cykle czy to jakiś wyjątek teraz? Przepraszam ale nie kojarzę czy pisałaś coś o tymDobry wieczór, witam się w 38 dc![]()
Mi też nie zawsze się chceNo zobaczymy, czy będzie mi się chciało codziennienic na siłę
Zawsze mam cykle 33/34 dniZawsze masz aż tak długie cykle czy to jakiś wyjątek teraz? Przepraszam ale nie kojarzę czy pisałaś coś o tym
Może to był cykl bezowulacyjny ? Albo była ona jednak później niż zakładałaś.juz nie raz tu były historie że dziewczyny robiły testy owu i był pik a owulacji nie było,albo piku nie było a owulacja jednak byłaZawsze mam cykle 33/34 dni
U nas na wsi to na wyniki trzeba dwa dni czekać, więc nie wiem czy mam cierpliwość i czy to ma sensMoże to był cykl bezowulacyjny ? Albo była ona jednak później niż zakładałaś.juz nie raz tu były historie że dziewczyny robiły testy owu i był pik a owulacji nie było,albo piku nie było a owulacja jednak byłamoże zbadaj sobie proga?będziesz wiedziała na czym stoisz
Mi możecie wpisać @
Kiedyś miałam tak, że ponad 45 dni i trzeba było wywoływać...Ale i mnie ostatnia faza cyklu też ma zawsze 14 dni, raz się zdarzyło 13 dni, a teraz to już nie wiem co jest grane , owu raczej byla wtedy bo testowałam a potem przez kilka dni paski bladły