reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Fajnie ja też chciałam iść. Uwielbiam horrory no uwielbiam ♥️
Teraz to sobie mogę xD bo jak oglądam to sama się nakręcam 😂 a straszne było ? :)
Ja lubię horrory ale raz na jakiś czas i muszę oglądać z kimś. Rzadko je oglądam, bo ja potem mam mega schizmy, boję się wszystkiego, boję się do łazienki iść w nocy, czy po klatce schodowej itp itd 😂 no było straszne, oglądałam starszne momenty przez szparę między palcami 🤣 o właśnie tak ---> 🫣 hahahaha 😂

Ta 3 część to beznadziejna na maxa. Wgl mi się nie podobała. I wcale jej się nie bałam a w horrorze chyba o to chodzi reżyserowi, że widz ma się bać, prawda ? :D
Ja nie oglądałam 3 części. Po prostu poszłam z szwagierką, bo dawno horroru nie oglądałam a ona szła sama do kina to postanowiłam zaszaleć 😂

reklama
No właśnie 38 dni.
U mnie owulacja przesunęła się na 22/23dc, a ostatnia faza cyklu u mnie trwa 14-15 dni więc przyszła tak jak trzeba tylko po prostu owulacja się przesunęła mocno
Ale i mnie ostatnia faza cyklu też ma zawsze 14 dni, raz się zdarzyło 13 dni, a teraz to już nie wiem co jest grane , owu raczej byla wtedy bo testowałam a potem przez kilka dni paski bladły

Do góry