reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Nie, nikt nic takiego nie stwierdził, nie zasugerował.
Miałam taką jednorazową sytuację teraz, myślę, że przez stres, silny stres.
A tak to cały czas mam cykle ok 29 dni max 32

Wywoływany okres miałam jakieś 8 lat temu, od tego czasu urodziłam 2 dzieci i nic takiego mi się nie przytrafiło
Aa ok, ja to jednorazowa sytuacja to zdarza się.

reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia 🤗

My w tym miesiącu mamy przerwę, tak jak w sierpniu, ALEEE, wczoraj był seks i to z finałem w środku, a jestem właśnie w okolicy owulacji, bo wczoraj mnie podbrzusze jak na owulację bolało, także ciekawa jestem co z tego wyjdzie 🙈
Mam nadzieję, że akurat tym razem się nie udało, bo dopiero będę zaczynać nową pracę w przyszłym tyg i tak na starcie zaciążyć to trochę nie wypada 🤭 a z drugiej strony los przyniesie co przyniesie 😁
Na żadną datę się nie zapisuje, zostaje dalej na ławeczce i czekam normalnie na okres 😉

Cześć dziewczyny, miłego dnia 🤗

My w tym miesiącu mamy przerwę, tak jak w sierpniu, ALEEE, wczoraj był seks i to z finałem w środku, a jestem właśnie w okolicy owulacji, bo wczoraj mnie podbrzusze jak na owulację bolało, także ciekawa jestem co z tego wyjdzie 🙈
Mam nadzieję, że akurat tym razem się nie udało, bo dopiero będę zaczynać nową pracę w przyszłym tyg i tak na starcie zaciążyć to trochę nie wypada 🤭 a z drugiej strony los przyniesie co przyniesie 😁
Na żadną datę się nie zapisuje, zostaje dalej na ławeczce i czekam normalnie na okres 😉
Ja tylko przypomnę że według regulaminu na ławce są osoby które z różnych powodów nie mogą się w danym miesiącu starac..jesli był seks bez zabezpieczenia to zapisujemy się na testowanie 🤷 chyba że jak okres jednak się spóźni to nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana

Ja tylko przypomnę że według regulaminu na ławce są osoby które z różnych powodów nie mogą się w danym miesiącu starac..jesli był seks bez zabezpieczenia to zapisujemy się na testowanie 🤷 chyba że jak okres jednak się spóźni to nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana
Dziewczyny, na kreskach jestem od listopada... Co miesiąc się staramy, co miesiąc testuje. Z przyczyn zawodowych musieliśmy zrobić przerwę na sierpień i wrzesień.
Możesz mnie zapisać na 24.09 w dniu spodziewanej @ jeśli wolisz, ale trochę przykre jest to stwierdzenie " chyba, że nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana "... Czyli jakbym była na ławeczce mimo, że jesteśmy w okresie starania się to nie miałabym prawa wysłać zdj pozytywnego testu mimo, że znamy się tu z dziewczynami od roku, razem trzymamy za siebie kciuki, kibicujemy sobie i cieszymy się ze swoich pozytywów ? Mnie to jedno, czy osoba z którą co miesiąc jestem na kreskach jest zapisana czy jest na ławeczce ale zdarzył się seks i okazuje się, że jest w ciąży, będę cieszyć sie jak zawsze i myślę, że dziewczyny z którymi tu byłam tyle miesięcy również by się ucieszyły, mimo ławeczki 🤷‍♀️

To ja proszę o przepisanie na 19.09 😅
Nie chcę łamać regulaminu i chociaż szanse nikłe to jednak co nieco się odbywało 🤣🤣

Dziewczyny, na kreskach jestem od listopada... Co miesiąc się staramy, co miesiąc testuje. Z przyczyn zawodowych musieliśmy zrobić przerwę na sierpień i wrzesień.
Możesz mnie zapisać na 24.09 w dniu spodziewanej @ jeśli wolisz, ale trochę przykre jest to stwierdzenie " chyba, że nie wywalisz nam tutaj z pozytywnym testem niezapisana "... Czyli jakbym była na ławeczce mimo, że jesteśmy w okresie starania się to nie miałabym prawa wysłać zdj pozytywnego testu mimo, że znamy się tu z dziewczynami od roku, razem trzymamy za siebie kciuki, kibicujemy sobie i cieszymy się ze swoich pozytywów ? Mnie to jedno, czy osoba z którą co miesiąc jestem na kreskach jest zapisana czy jest na ławeczce ale zdarzył się seks i okazuje się, że jest w ciąży, będę cieszyć sie jak zawsze i myślę, że dziewczyny z którymi tu byłam tyle miesięcy również by się ucieszyły, mimo ławeczki 🤷‍♀️
Dobra dziewczyny dajcie spokój. Ja też byłam na ławce a ostatecznie przepisałam się na testowania ze względu na seks bez zabezpieczenia.
Po co te nerwy ? Wiadomo, każdej z Nas kiedyś hamulce puszczą ale no fakt jest taki, że Pati od roku czasu. Miesiąc w miesiąc stara się o dziecko. Rozumiem ją doskonale z czym się mierzy dostając nową pracę a z poczuciem chęci posiadania drugiego dziecka..

Nawet jakby wyszedł test pozytywny to przecież może w ten sam dzień napisać, żebyś przeniosła ją z ławki na testowanie i w ten sam dzień albo za parę chwil wstawić test ciążowy.

Ok, rozumiem regulaminu się nie łamie- ale nie napisała przecież, że owulację śledziła, że jest 100% pewna ,że trafiła w okienko.

No to trochę nie rozumiem sensu tej ławeczki jednak.skoro potem jednak wszyscy stamtąd będą testować 😅 jak u mnie będzie seks to też się przepisze 🤷takie zasady były zawsze na kreskach

reklama
No to trochę nie rozumiem sensu tej ławeczki jednak.skoro potem jednak wszyscy stamtąd będą testować 😅 jak u mnie będzie seks to też się przepisze 🤷takie zasady były zawsze na kreskach
Można było to napisać grzeczniej, bo znamy się nie od dzisiaj i nie jestem tutaj nowa 🙂 ale uraził mnie tekst " chyba, że potem nie wywalisz nam tutaj zdjęcie z pozytywnym testem ", tak jakby miało to kogoś zabolec. Myślałam, że mimo ławeczki osoby z którymi tu jestem od prawie roku ucieszyłyby się. No mniejsza, zapisz mnie na 24.09.

Do góry