reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

@poziomkowa00 wczoraj testowałam było bielutko więc dzisiaj nawet testu nie miałam, wczoraj byłam 10/11dpo więc już cień cienia powinien być (w 3 ciążach co byłam testy zawsze miały jakąś kreskę już w 9dpo) wiem, każda ciąża inna, ale też już czuję brzuch na okres. Zobaczę jutro, ale na 99,9% za 2 dni przyjdzie 🐒
@KiedyPytam witaj w gronie, ja mam w listopadzie 30, byłam w 3 ciążach z czego mam jednego synka 3lata.
Jedyne co biorę prócz suplementów to bromocorn i duphaston.

reklama
No ja się boje się okropnie. Zmagam się też z nerwicą lękową więc mi to nie pomaga. Ale mam nadzieję że nim.wojna.wybuchnie zdążymy urodzić 🙈

Cześć dziewczyny,
W zeszłym miesiącu mało co sie udzielałam, w tym pewnie tez za duzo sie nie podzielam, chociaz zawsze Was czytam. Jestem z Wami na bieżąco. 😅
Możecie mi wpisać testowanie na 20.09. Nie jest to data @, ale zawsze testuję szybciej także i tym razem tak zamierzam.
Milego dnia wszystkim 🥰

A daj spokój. Jakaś masakra. Do południa byłam jak zombie 🤦

A jestem na opiece bo moje dziecko tydzień było w przedszkolu i już siedzimy w domu od poniedziałku 😂🙈

Ja bez nerwicy ale i bez niej jestem kłębkiem nerwów 😆 Mój kumpel nagrał mi prawie 6 minutową rozprawkę na temat tego dlaczego mam się uspokoić i trochę mi lepiej 😆 No i też nie zaglądam już na Onet 😅

Oo, jakieś choróbsko przywlekł? Zdrówka 🥹

Ja bez nerwicy ale i bez niej jestem kłębkiem nerwów 😆 Mój kumpel nagrał mi prawie 6 minutową rozprawkę na temat tego dlaczego mam się uspokoić i trochę mi lepiej 😆 No i też nie zaglądam już na Onet 😅

Oo, jakieś choróbsko przywlekł? Zdrówka 🥹
Weź mi prześlij tą głosówkę,też chętnie posłucham bo jak same widziałyście jestem dzisiaj bardzo nerwowa 🤣 ciężki dzień mam dziś.a po takich informacjach to się zastanawiałam cały dzień w pracy do kiedy mam ważny paszport i gdzie uciekać 🫣

Weź mi prześlij tą głosówkę,też chętnie posłucham bo jak same widziałyście jestem dzisiaj bardzo nerwowa 🤣 ciężki dzień mam dziś.a po takich informacjach to się zastanawiałam cały dzień w pracy do kiedy mam ważny paszport i gdzie uciekać 🫣

Kurła a ja chyba nie mam już ważnego paszportu 🤣

My musimy zrobić paszporty, bo cała nasza trójka nie ma... Tylko, że my graniczymy z Czechami, więc tam byśmy uciekali.

reklama
Do góry