Gryfin
Fanka BB :)
O kurcze 7 października podziwiam za cierpliwośćPóki mi beta wzrasta prawidłowo i progesteron rośnie 44(wczoraj) to nie ma po co iść szybciej nawet. Idę dopiero 7 października na wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O kurcze 7 października podziwiam za cierpliwośćPóki mi beta wzrasta prawidłowo i progesteron rośnie 44(wczoraj) to nie ma po co iść szybciej nawet. Idę dopiero 7 października na wizytę.
Polecam banany na mdłościMdłości się nasilająwięc jak wcześniej jadłam sobie dużo warzyw, mięso czy różne zupy, tak teraz ledwo wchodzą tosty z serem albo bułka z masłem
![]()
KejcikSiemka. Wbijam się do Was z terminem około 20 majacoś o mnie: na forum już dobrych kilka lat, mam synka z sierpnia 2024
jutro będę rozmawiać z moim doktorkiem to zapewne wskaże jakiś termin wizyty, póki zweryfikowałam, że beta przyrasta prawidłowo
![]()
Może jakiś krwiaczek?Trafiłam na SOR. Zauważyłam, że krwawię, żywa czerwona krew. Od razu pojechaliśmy na szpital, na szczęście mam dosłownie 5 minut autem od domu.
Przy badaniu już się uspokoiło, teraz jest lekko brązowe. Nie ma żywej krwi. Ale jest serduszkoCiąża kilka dni młodsza, choć temu sprzętowi w szpitalu słabo ufam. Nie ma nic niepokojącego.
Jutro kupię sobie imbir...ale na samą myśl o bananie robie się zielonaPolecam banany na mdłościjeszcze fajnie jakieś herbatki z imbirem, napary i liczenie, że się przetrwa
![]()
A co lekarz na SORze powiedział? Od czego ta krew mogła być? Wypisali Cię już do domu czy zostawili na obserwacji? Trzymaj sięTrafiłam na SOR. Zauważyłam, że krwawię, żywa czerwona krew. Od razu pojechaliśmy na szpital, na szczęście mam dosłownie 5 minut autem od domu.
Przy badaniu już się uspokoiło, teraz jest lekko brązowe. Nie ma żywej krwi. Ale jest serduszkoCiąża kilka dni młodsza, choć temu sprzętowi w szpitalu słabo ufam. Nie ma nic niepokojącego.
Cześć, miło że się odezwałaśSiemka. Wbijam się do Was z terminem około 20 majacoś o mnie: na forum już dobrych kilka lat, mam synka z sierpnia 2024
jutro będę rozmawiać z moim doktorkiem to zapewne wskaże jakiś termin wizyty, póki zweryfikowałam, że beta przyrasta prawidłowo
![]()