reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Jeśli się mogę wtrącić w temacie wiesiołka to u mnie np było tak, że jak brałam w kapsułkach to nie było totalnie żadnego efektu, więc odstawiłam. Ale po mocno średnich wynikach seminogramu męża zamawiałam mu z olejarni olej z czarnuszki i żeby było mu raźniej pić to sobie wzięłam olej z wiesiołka. No i okazało się, że taki płynny zrobił mega robotę jeśli chodzi o śluz już w tym samym cyklu 🙈

reklama
Jeśli się mogę wtrącić w temacie wiesiołka to u mnie np było tak, że jak brałam w kapsułkach to nie było totalnie żadnego efektu, więc odstawiłam. Ale po mocno średnich wynikach seminogramu męża zamawiałam mu z olejarni olej z czarnuszki i żeby było mu raźniej pić to sobie wzięłam olej z wiesiołka. No i okazało się, że taki płynny zrobił mega robotę jeśli chodzi o śluz już w tym samym cyklu 🙈

Czytałam kiedyś, że olej właśnie warto pić, tylko nie pamiętam czy łyżkę czy łyżeczkę dziennie 😅

Apropo monitoringu, tak wtrącę się 😁 jako że jestem bardzo niecierpliwa a mój wynik TSH byl dzisiaj ujowy (3,98) chcialam wiedzieć, czy miałam owulacje czy nie i udało mi się zapisać do ginki z dobrymi opiniami na mój pakiet medyczny, który posiadam, zrobiła mi usg tv iiiii okazało się...że owulka była 😁 także to też info dla dziewczyn z wyższym tsh jakby co, że owulacja może być przy takim trochę wyższym. A czy będzie z tego ciąża to już inna sprawa😅😂

U mnie coś zaczyna powoli się dziać ✊

Załączniki

• Tests-2025-08-28-2025-09-24-1757528990244.jpg
    Tests-2025-08-28-2025-09-24-1757528990244.jpg
    106,2 KB · Wyświetleń: 45
Tak ja biorę 2 dziennie,bo już mam tyle tych wszystkich tabletek teraz że więcej nie przełknę 🤣 ale też nie miałam jakichś mega problemów ze śluzem bo u mnie zawsze był,tylko tyle że jest go teraz 2 razy więcej 😅
to mnie zawsze zalewało...a po biochemie nagle zamiana w drugą stronę - susza jak w Egipcie 😥

Możesz polecić konkretną firmę i dawkowanie?
Te dla męża też 😄 będę wdzięczna

reklama
Do góry