Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry mocno deszczowo
o 4 rano obudziła mnie ulewa, leje nieprzerwanie do teraz i ma padać do 14.
Z pracy chyba będę wracać pontonem![]()
Dzień dobrykawa czeka, komputer czeka, a gdzie tu się spieszyć
Deszczowo i ponuro
Pewnie, że może być, tylko przy takim wysokim tsh łatwo poronić. Dlatego lepiej przy przygotowaniach mieć poniżej 2. Super, że sprawdziłaś to akurat zbijesz.Apropo monitoringu, tak wtrącę sięjako że jestem bardzo niecierpliwa a mój wynik TSH byl dzisiaj ujowy (3,98) chcialam wiedzieć, czy miałam owulacje czy nie i udało mi się zapisać do ginki z dobrymi opiniami na mój pakiet medyczny, który posiadam, zrobiła mi usg tv iiiii okazało się...że owulka była
także to też info dla dziewczyn z wyższym tsh jakby co, że owulacja może być przy takim trochę wyższym. A czy będzie z tego ciąża to już inna sprawa
![]()
Kraków się broni, już nie pada, chmurki są takie niejednolite jakby miało się rozpogodzić nie długo więc miłolatko wracaj! Jestem bardzo niejesieniarska
![]()
Jak ja uwielbiam tą twoją kawusięDzień dobry
Podaję kawusię️, jeszcze ciepła
![]()
WitamyHej
Jestem nowa - obserwuje Was z doskoku i w sumie stwierdziłam, że czemu by niefajne miejsce i inspirujące osoby! Można mnie wpisać na testowanie na 24. To będzie już nasz 5 cykl starań - świeżaki z nas (mam 28 lat). Nadrabiam zaległości i czytam z zapartym tchem te 100 parę stron wątku
Uhhh jak miło, że tu kawa na stole zanim człowiek sam o tym dobrze pomyśli![]()
Trochę nas jest w tym KrakowieJa też z Krakowa
Tyle, że jam jesieniara![]()