reklama
HejkaCześć dziewczyny miłego dnia dla Was![]()
U Nas dziś deszczowo

Passtelova
Fanka BB :)
Wypuścili do domu, bo jak stwierdzili i tak nic nie mogliby zrobić. Dostałam duphaston i tyle. Źródła krwawienia nie znaleźli, może pękło jakieś naczyńko i tyle.A co lekarz na SORze powiedział? Od czego ta krew mogła być? Wypisali Cię już do domu czy zostawili na obserwacji? Trzymaj sięBędzie dobrze
![]()
Megggie
Rozumiem, ja celuję z okresu, nie wiem dokładnie kiedy były płodne, nie robiłam testów ani nie miałam monitoringu.Ja zapomniałam, że przecież owulację miałam później bo przecież miałam monitoring i ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka, dlatego wczoraj na wizycie ginekolog obliczył wiek cięży po rozmiarze dziecka na 5w6d a nie tak jak wychodzi z daty ostatniej miesiączki na 6w4d dlatego na początku się zestresowałam że nie możemy usłyszeć serduszka, ale jak widać to jeszcze za wcześnie, kolejna wizytę mam na 30.09 więc już wtedy usłyszymy serduszko![]()
Także pewnie dowiem się na wizycie, byle do poniedziałku

Witajcie, u mnie termin na 4 maja. To nasze trzecie dzieciątko, mamy już dwóch synów (11 i 13 lat).
Jestem już po wizycie 6+1, serduszko bije i wszystko jest ogólnie w porządku. Jednak ze względu na bóle w dole brzucha, biorę duphaston 2x1. Nie wiadomo jaka jest ich przyczyna, być może to zrosty po dwóch CC…
Trzymajcie kciuki, bo w poniedziałek lecimy na nasze zaplanowane długo wcześniej wakacje i jestem cała w stresie ze względu na to, że to jednak lot, a ciąża jeszcze bardzo wczesna.
Jestem już po wizycie 6+1, serduszko bije i wszystko jest ogólnie w porządku. Jednak ze względu na bóle w dole brzucha, biorę duphaston 2x1. Nie wiadomo jaka jest ich przyczyna, być może to zrosty po dwóch CC…
Trzymajcie kciuki, bo w poniedziałek lecimy na nasze zaplanowane długo wcześniej wakacje i jestem cała w stresie ze względu na to, że to jednak lot, a ciąża jeszcze bardzo wczesna.
My byliśmy w Egipcie pod koniec sierpnia, nie wiedziałam jeszcze wtedy że jestem w ciąży i korzystałam z uroków all-inclusive (czego teraz żałuję bo piłam w ciągu urlopu drinki i nawet piwo- jak nigdy). Ale lot przebiegł ok. Bez żadnych niepokojących sygnałów. W poprzednich ciążach, już o nich wiedząc, też latałam. Zawsze ok. Także nie masz o co się niepokoić.Witajcie, u mnie termin na 4 maja. To nasze trzecie dzieciątko, mamy już dwóch synów (11 i 13 lat).
Swoją drogą mam synów w podobnym wieku
Dzisiaj miałam podobną sytuację. Jak poczułam zapach zaparzonej kawy to dostałam odruchów wymiotnych. Ciekawe bo w pierwszej ciąży piłam chętnie i mi smakowała.U mnie też słaba pogoda.
Zaczyna mnie odrzucać od kawy… wypijam kilka łyków i zaczynają się mdłości, chyba pora odstawić![]()
reklama
93kora
Damy radę.O kurcze 7 października podziwiam za cierpliwość![]()
Wiadomo pójdę szybciej jeśli coś niepokojącego miałoby się dziać
Podziel się: