@april2025 @Newcia a wy dziewczyny na którą macie jutro?
reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
To w takim razie jest sens zrobić? Nic na badaniu nie wyszło niepokojącego, ty czujesz się spokojna.A co do ryzyka, mam pomyśleć czy chce amniopunkcję, jeszcze się zastanowię, aczkolwiek w środku jestem jakaś spokojna...
Tak, od ok 6 dni totalnie wszystko zniknęło, mdłości, cofki, zmęczenie....uffCudowna wiadomość!! Zdradzisz płeć?to Ty pisałaś o "zaniku" objawów?
No właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.To w takim razie jest sens zrobić? Nic na badaniu nie wyszło niepokojącego, ty czujesz się spokojna.![]()
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.
Karo_lina129
Kurde ja myślałam że przy tak niskich ryzykach już się nie sprawdzaNo właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.
To jest ryzyko pośrednie, niskie jest od 1:1000 w górę, wysokie 1:300 i mniej, ja mam tak pomiędzy....Kurde ja myślałam że przy tak niskich ryzykach już się nie sprawdza![]()
niezapominajka876
Oddaj mi tą dziewczynkę hahahaAle! Sprawdzila się u mnie teoria, że na dziewczynkę seks 2 dni przed owuseks był w sobotę a owu w poniedziałek.
Karo_lina129
I to wyliczają na podstawie pappy i usg ?To jest ryzyko pośrednie, niskie jest od 1:1000 w górę, wysokie 1:300 i mniej, ja mam tak pomiędzy....
reklama
Karo_lina129
Hahaha powiem Wam że ostatnio stwierdziłam że mi wszystko jedno, to i to fajnie, ale zawsze jakoś chciałoby się mieć córę XDAle! Sprawdzila się u mnie teoria, że na dziewczynkę seks 2 dni przed owuseks był w sobotę a owu w poniedziałek.
My dodatkowo planujemy jedno, więc to będzie to będzie już jedno
Podziel się: