reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2026 🍼

reklama
To w takim razie jest sens zrobić? Nic na badaniu nie wyszło niepokojącego, ty czujesz się spokojna. :)
No właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.

No właśnie muszę pomyśleć, doktorek dużo mi tłumaczył, z 20 min gadał, łącznie z tym że jemu się nie zdążyły powikłania po amnio a wiadomo, że na tym etapie jeszcze nie wszystko da się dobrze sprawdzić, więcej wychodzi na połówkowych. Zapytałam o serduszko to mówił że na pierwszy rzut oka jest ok, ale ma 6mm i jeszcze za malutkie aby dobrze zbadać.
Jestem dobrej myśli, ale muszę pomyśleć, mam chwilę czasu, bo amnio można robić od skończonego 14 tyg.
Kurde ja myślałam że przy tak niskich ryzykach już się nie sprawdza 🫣

reklama
Ale! Sprawdzila się u mnie teoria, że na dziewczynkę seks 2 dni przed owu 😆 seks był w sobotę a owu w poniedziałek.
Hahaha powiem Wam że ostatnio stwierdziłam że mi wszystko jedno, to i to fajnie, ale zawsze jakoś chciałoby się mieć córę XD
My dodatkowo planujemy jedno, więc to będzie to będzie już jedno :D

Do góry