reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
💔💔💔
szukasz przyczyny?

ale mimo wszystko się udaje, a u mnie po biochemie w pierwszym cyklu starań w styczniu dalej cisza.. 😥 i śluz płodny totalnie zanikł gdzie kiedyś mnie zalewało aż majtki mokre ..
Mamy porobione wymazy ,badanie nasienia,cytologie. Wszystkie wirusowe .
Tarczyca ogarnięta.
Wiem że jest dużo jeszcze do zbadania
Trochę jestem zmęczona tym szczerze
Mąż badanie nasienia,tarczyca. -Wszystko ok
Mam trombofilię
Zostaje nam zobaczyc czy nie mam stanu zapalnego w macicy.

@callina proste! Dzisiaj rano byl pik 😂 znikac z forum, rozscielac koldre i jazda!
no właśnie mi ze względu na pracę nie pasuje teraz 🙈 a się przytrafiło przedwczoraj. Zero objawów owulki, testów też nie robiłam, dopiero wieczorem wczoraj mnie coś tam podkusiło A SIKNE SOBIE 😅 i se wysikałam pika 😂😂
Także już nie działamy 😂 za miesiąc.
Ale na testowanie się finalnie zapisałam żeby było zgodnie z regulaminem

Jak na moje spora szansa 😎 prawdopodobnie sie wstrzeliliscie. Ale wczesniej owulakow nie robiłaś? Rownie dobrze pik mógł byc wczoraj 😄
weź mnie nie strasz, bo miała być przerwa 😅
Nie robiłam wcześniej właśnie, bo myślałam, że będzie później oswuka, bo nic na nią nie wskazywało...

Nie no jak będzie w co wątpię to będę skakać z radości, chociaż właśnie ze względu na pracę może być mi ciężko

weź mnie nie strasz, bo miała być przerwa 😅
Nie robiłam wcześniej właśnie, bo myślałam, że będzie później oswuka, bo nic na nią nie wskazywało...

Nie no jak będzie w co wątpię to będę skakać z radości, chociaż właśnie ze względu na pracę może być mi ciężko
Ale przerwę z jakiegoś konkretnego powodu mieliście robic?

te normy sa chyba zależne od tego na jakim sprzęcie wykonany pomiar.bo widzę że u Ciebie jest inny niż u mnie 🤣
A no chyba że tak 🙈 ja i tak w każdych widełkach mam lipę w tym miesiącu 🥴
ale po tej wydawało się poowulacyjnej stronie 9dpo a tak mnie gniecie że masakra, jak to ma być okres niech szybko przyłazi 😵‍💫

Według tych widełek które są u ciebie to wychodzi na to że w trakcie badania byłaś chwilę przed owulacja 🤔 więc może była przesunięta ? Ja bym zbadała pewnie za tydzień żeby sprawdzić czy jest wyższy poziom
Kłuje mnie trochę jak podczas owulacji a śluz taki klejący jak tuż przed okresem ale dużo, więc do niczego to nie pasujące 😵‍💫 jak takie niewiadomo co to nie nastawiam się na nic, jak nie będzie w środę @ to sobie posikam a co 🧐

reklama
Do góry