callina
Fanka BB :)
13.09Wyglada tak konkretnie, a kiedy się serduszkowaliscie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
13.09Wyglada tak konkretnie, a kiedy się serduszkowaliscie?![]()
Mamy porobione wymazy ,badanie nasienia,cytologie. Wszystkie wirusowe .
szukasz przyczyny?
ale mimo wszystko się udaje, a u mnie po biochemie w pierwszym cyklu starań w styczniu dalej cisza..i śluz płodny totalnie zanikł gdzie kiedyś mnie zalewało aż majtki mokre ..
Jak na moje spora szansa13.09a ten test zrobiony był wczoraj czyli 14.09 a dzisiejszy już blednie
no właśnie mi ze względu na pracę nie pasuje teraz@callina proste! Dzisiaj rano byl pikznikac z forum, rozscielac koldre i jazda!
weź mnie nie strasz, bo miała być przerwaJak na moje spora szansaprawdopodobnie sie wstrzeliliscie. Ale wczesniej owulakow nie robiłaś? Rownie dobrze pik mógł byc wczoraj
![]()
Ale przerwę z jakiegoś konkretnego powodu mieliście robic?weź mnie nie strasz, bo miała być przerwa
Nie robiłam wcześniej właśnie, bo myślałam, że będzie później oswuka, bo nic na nią nie wskazywało...
Nie no jak będzie w co wątpię to będę skakać z radości, chociaż właśnie ze względu na pracę może być mi ciężko
A no chyba że takte normy sa chyba zależne od tego na jakim sprzęcie wykonany pomiar.bo widzę że u Ciebie jest inny niż u mnie![]()
Według tych widełek które są u ciebie to wychodzi na to że w trakcie badania byłaś chwilę przed owulacjaA no chyba że takja i tak w każdych widełkach mam lipę w tym miesiącu
![]()
Kłuje mnie trochę jak podczas owulacji a śluz taki klejący jak tuż przed okresem ale dużo, więc do niczego to nie pasująceWedług tych widełek które są u ciebie to wychodzi na to że w trakcie badania byłaś chwilę przed owulacjawięc może była przesunięta ? Ja bym zbadała pewnie za tydzień żeby sprawdzić czy jest wyższy poziom
po prostu ze względu na pracęAle przerwę z jakiegoś konkretnego powodu mieliście robic?