Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
KurczeU mnie standard, pęcherzyk we wtorek 18 mm, dziś 16, zapadł sięłapie mnie taki dół, kolejny cykl do dupy.
Przykro mi... dobrze pamiętam, ze Ty na stymulowanym teraz byłaś?U mnie standard, pęcherzyk we wtorek 18 mm, dziś 16, zapadł sięłapie mnie taki dół, kolejny cykl do dupy.
Witam witam, w końcu z kawką i pączkiem. Mleka zabrakło musiałam gnać do sklepu, jak to poranek bez kawkiDzisiaj 13 dc. W sierpniu miałam pik w tym dniu. A tu ni widu ni słychu
![]()
Kiedy zazwyczaj masz peak? Bo tu ten pierwszy z 11 ciemniał i zastanawiam się czy mógł być tego dnia krótki peak. Ile godzin dzieli te testy z 11 dnia?Nie ma na jakie kreseczki popatrzeć to możecie na moje owulakiNarazie chyba nic się nie zapowiada?
![]()
Ja właśnie tez o tym pomyslalamKiedy zazwyczaj masz peak? Bo tu ten pierwszy z 11 ciemniał i zastanawiam się czy mógł być tego dnia krótki peak. Ile godzin dzieli te testy z 11 dnia?
Robiłam pierwszy raz w tamtym miesiącu, ale wtedy przegapiłam pik, najciemniejszy test miałam w 13 dc ale robiłam raz dziennie. Tutaj te testy w 11 dc są z 9.20 i 19.00 i to był ten dzień kiedy mocno plamiłamKiedy zazwyczaj masz peak? Bo tu ten pierwszy z 11 ciemniał i zastanawiam się czy mógł być tego dnia krótki peak. Ile godzin dzieli te testy z 11 dnia?
A tak przepraszam sprawdziłam w apce. Plamienie lekkie 11 dc. A takie mocne 12 dc. I już się skończyło. Czysto jest.Ja właśnie tez o tym pomyslalamtym bardziej ze 12dc zdaje sie miala plamienie chyba?