Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgorsze jest to czekanie, nie?usypiam dzieci i myślę sobie, że już bym chciała zacząć kolejny cykla dziś dopiero 17 dzień cyklu
![]()
Ja zrobilam test, wyszedl negatywny i stwierdziłam ze zrobie sobie drinka. Mało to odpowiedzialne ale ile mozna :/
Ja od tygodnia mam urlop i jedziemy za tydzień w gory, bo uwaga, pije właśnie drinka nad morzemMnie dzisiaj kusiło winko ale jednak zrezygnowałam i żałuję
Ale już za tydzień będę piła grzańca nad morzem![]()
To w sumie się wymienimy, chociaż my do gór mamy 100 kmJa od tygodnia mam urlop i jedziemy za tydzień w gory, bo uwaga, pije właśnie drinka nad morzemmieszkam tu całe życie także morza nie widuje wcale
![]()
No i pięknie, miniemy sie w trasie, ale może spotkamy sie na grupie ciężarówekTo w sumie się wymienimy, chociaż my do gór mamy 100 km![]()