Ruda08
Fanka BB :)
BiereeeeMam kilka opakowan clexane. Oddam

Ja nie mam polskiego ubezpieczenia .. tak miałabym refundację. A niestety płace 100 %

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BiereeeeMam kilka opakowan clexane. Oddam
I jak ? Jesteś już po ?We wtorek mam usg i mocno liczę że rośnie w górę a nie w stronę blizny. Aleee milion obaw mam. Na plus że do 14go mam rodzicielski a później 2 miesiące urlopu. Więc na spokojnie mam czas.
Będziesz jeszcze robiła transfery? My jak się pozytywnie ciąża zakończy to już nie (chyba że milionerami zostaniemy![]()
Narazie skupie się na ciąży i karmieniu a pózniej zobaczymyMy też jeszcze mamy 3 zarodki ale na chwilę się obecną nie wiem co będziemy z nimi robic
SuperByłam wczoraj na usg
Mam parkęchłopczyk troszkę większy a dziewczynka drobniejsza. Wszystko dobrze. Tylko się cieszyć i nareszcie korzystać z pogody
![]()
Tak.I jak ? Jesteś już po ?![]()
Tak jestSuperw domu też masz parkę ?
![]()
Ty weź dobrze sprawdź bo znajoma nie ma ubezpieczenia (wróciła z zagranicy) i w ciąży ma opiekę medyczną (to wiedziałam) i niby leki ref.Biereeee
Ja nie mam polskiego ubezpieczenia .. tak miałabym refundację. A niestety płace 100 %![]()
Szukałam i rozmawiałam z kilkoma lekarzami.. musiałabym prowadzić ciąże w Polsce i mieszkać tutaj na stałeTy weź dobrze sprawdź bo znajoma nie ma ubezpieczenia (wróciła z zagranicy) i w ciąży ma opiekę medyczną (to wiedziałam) i niby leki ref.