reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja od rana plamię dość mocno, żywa krew. Musiałam podpaskę założyć. Nie wiem o co chodzi, byłam dopiero co u ginekologa wszystko było okej, miałam cytologię. Nie wiem. Dzisiaj 14 dc...

Dzień dobry, ja dzis jak nowonarodzona, chyba w dobrym momencie zadziałałam i przeziębienie przegoniłam grokiem, rosołem i leżeniem całe popołudnie pod kołdrą.
Jutro testowanie, zrobię to tylko dla Was, bo tak, jak pisałam nic a nic nie odczuwam, ani na okres ani na ciążę.

Mam nadzieję, że ten brak objawów na okres to dobry objaw! 🤞🏻🍀

Ja od rana plamię dość mocno, żywa krew. Musiałam podpaskę założyć. Nie wiem o co chodzi, byłam dopiero co u ginekologa wszystko było okej, miałam cytologię. Nie wiem. Dzisiaj 14 dc...

Dobrze kojarzę, że to któreś plamienie w tym cyklu? Kurczę, umówiłabym się do gina żeby to sprawdzić i mieć spokojną głowę 🫂

o kurczaki... o co tu chodzi 😥 może plamienie na owulację? 🤔
umów się do lekarza

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, ja dzis jak nowonarodzona, chyba w dobrym momencie zadziałałam i przeziębienie przegoniłam grokiem, rosołem i leżeniem całe popołudnie pod kołdrą.
Jutro testowanie, zrobię to tylko dla Was, bo tak, jak pisałam nic a nic nie odczuwam, ani na okres ani na ciążę.
Który dpo?
Trzymam kciuki 🤞

o kurczaki... o co tu chodzi 😥 może plamienie na owulację? 🤔
umów się do lekarza
Kurcze dziewczyny dopiero co byłam u ginekologa 🥲 Powiedział że wszystko okej. Endometrioza nie wróciła. Mam nadżerkę na szyjce dość sporą. Jakoś nigdy mi sie nie chciało jej mrozić, czasem dawała się we znaki ale to po stosunku. A akurat teraz w tym cyklu się te plamienia jakoś nie pokrywają z seksem więc nie wiem. Dziwne, zawsze plamiłam w drugiej połowie cyklu a tu w sumie okołoowulacyjne. Ale żeby aż tak? Czasem mi się zdarzył śluz zabarwiony a nie krew 🙄 Chyba się będę musiała przejść prywatnie jednak.

Kurcze dziewczyny dopiero co byłam u ginekologa 🥲 Powiedział że wszystko okej. Endometrioza nie wróciła. Mam nadżerkę na szyjce dość sporą. Jakoś nigdy mi sie nie chciało jej mrozić, czasem dawała się we znaki ale to po stosunku. A akurat teraz w tym cyklu się te plamienia jakoś nie pokrywają z seksem więc nie wiem. Dziwne, zawsze plamiłam w drugiej połowie cyklu a tu w sumie okołoowulacyjne. Ale żeby aż tak? Czasem mi się zdarzył śluz zabarwiony a nie krew 🙄 Chyba się będę musiała przejść prywatnie jednak.
a robiłaś dziś test owulacyjny?

reklama
Do góry