poziomkowa00
Fanka BB :)
Hej :* pewnie ! Dopisać cię na ławeczkę czy na testowanie? Opowiedz nam coś o sobieHej
Czy można jeszcze do Was dołączyć?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Hej :* pewnie ! Dopisać cię na ławeczkę czy na testowanie? Opowiedz nam coś o sobieHej
Czy można jeszcze do Was dołączyć?![]()
Załóż białe majtkiDo mnie dzwonili ze szpitala w sprawie histeroskopii. Powiedziałam, że nie dostałam jeszcze okresu i Pani powiedziała, że w takim razie zdzwonimy się w poniedziałek
Dzisiaj termin @ więc czekam ale coś mi się wydaje, że jak go potrzebuję na czas to się akurat spóźni![]()
Załóż białe majtki![]()
Ja zawsze jak test robiłam to od razu okres przychodził :/Mam jedne, są za małe
Muszę je w końcu wyrzucić![]()
Ja zawsze jak test robiłam to od razu okres przychodził :/
@Hermeneg a nie masz bialej sukienki w szafie?![]()
Zaryzykowalabym z ubraniem tej kieckiA ślubna kiecka mojej Siostry się liczy?
Wiecie ja nie mam ciśnienia aż tak bo jak nie w tym cyklu to zrobię histeroskopię w przyszłym, chciałam ja odhaczyć przed wyjazdem nad morze ale cóż, jak widać pewnych rzeczy nie przeskoczę
Irytuje mnie jedynie to, że jak wiem, że to nie ciąża to ta wrednamogłaby po prostu zrobić dla mnie tyle i być na czas
![]()