reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Współczuję 🫂
My też kiblujemy bo moje przeziębienie nie odpuszcza.
Ja to mam teorię że mam uczulenie na alkohol 🤣 stary wrócił nad ranem z imprezy i od tych oparów automatycznie zaczęła mnie boleć głowa 😅 on pije a ja mam kaca chyba 🤣 zadziałał w końcu Nurofen zatoki i zimne okłady.
Zdrówka dla Ciebie oby szybko przeszło ❤️❤️

Mąż mnie właśnie zapytał czy zrobią mi histeroskopię przy moim przeziębieniu, wyśmiałam go i powiedziałam, że to tylko przeziębienie no ale wg Google nawet ból gardła to już przeciwskazanie 😩
A kiedy planowo masz ją mieć ? Mam nadzieję,że jednak szybko wrócisz do formy i w niczym to nie przeszkodzi 🫂

A kiedy planowo masz ją mieć ? Mam nadzieję,że jednak szybko wrócisz do formy i w niczym to nie przeszkodzi 🫂

Planowo w czwartek ale przy założeniu, że okres byłby na czas a nie 2 dni się spóźnił 🥲
Nie ma co gdybać, jutro się dowiem wszystkiego ale się już nastawiam na cykl w plecy, kolejny 😩

Ja też ❤️ właśnie rośnie w piekarniku chlebek ziołowy i najem się dziś kiełbachy z musztarda a co 🔥martwiłam się o owulację w tym cyklu po CB ale dziś 11dc i piękne białko jaja się pojawiło także no czy może być dziś lepiej? Miłej niedzieli dziewczynki 🥰
Ja wlasnie tez od rana pieklam chlebek, mieso marynowalam juz wczoraj i zabieralismy ze soba, ale zjadlam za 5! No coz… poniedzialek za rogiem, trzeba wrocic na prawidlowe tory :D
I jak okres jednak potrafi cieszyc! Ale super! Moze jednak przesuna o te 2 dni, o ile sie spoznil i zdazys do tego czasu sie podleczyc, a teraz kuruj sie czym popadnie, wit c, czosnek, miod, kup sobie jutro jakies maliny i jedz z koksem, zeby sladu nie bylo! Musi sie udac!

Cześć dziewczyny, miłego dnia 🤗
Nie dałam rady wszystkiego nadrobić, bo aż 25 stron miałam, przewijak tylko czy są jakieś zdjęcia testów, ale coś marnie w tym miesiącu 😢 mam nadzieję, że końcówka miesiąca trochę w serduszka urośnie 🥰
No wlasnie ciezki miesiac, moze i ta dziwna pogoda ma wplyw, to nie wiadomo… ale jeszcze jest nadzieja w ostatnich sikajacych, a pozniej pazdziernik juz tuz tuz i tam trzeba wyrobic norme za 2 miesiace, nie ma ze boli :D

reklama
Do góry