Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba nasze głowy na to tak działająno właśnie, ja potrafiłam dosłownie pójść spać z podpaską bo wiedziałam że w nocy okresa teraz to myślę czy coś się dzieje że tak to wszystko oszalało...
Dobry dobry,Dzień dobry
Właśnie zalałam kawusię także podaję chętnym️
U mnie na teście biel, 31 dc, 17 dpo. Ten cykl to jeden wielki żart, poza wynikiem prożka
Zobacz załącznik 1721415
Jeszcze trochę dni do końca zostałoDzień dobry dziewczyny️ ja ostatni raz robiłam dzisiaj test, prawdopodobnie 12dpo, biało, czekam na nowy cykl
niech
przychodzi jak najszybciej
p.s. bardzo słaby ten miesiąc....Tylko jedna ciąża
ale liczę, że październik będzie nasz
![]()
Z tego powodu od wczoraj milcze. Jestem przykuta do łóżka przez migrenę. Ciekawe ile dni tym razem potrwa... jutro jedziemy na urlop...Ja walczę z bólem głowy.nie wiem czy to migrena czy od zatok bo nic na mnie nie działawięc tą piękną pogodę to dzisiaj chyba prześpię
UfffJest franca!![]()
Ufffno i super!
Tzn nie super, ale w tej sytuacji super![]()
Ja walczę z bólem głowy.nie wiem czy to migrena czy od zatok bo nic na mnie nie działawięc tą piękną pogodę to dzisiaj chyba prześpię