reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Cześć dziewczyny, miłego dnia 🤗
Nie dałam rady wszystkiego nadrobić, bo aż 25 stron miałam, przewijak tylko czy są jakieś zdjęcia testów, ale coś marnie w tym miesiącu 😢 mam nadzieję, że końcówka miesiąca trochę w serduszka urośnie 🥰

reklama
Dzień dobry ❤️

Właśnie zalałam kawusię także podaję chętnym ☕

U mnie na teście biel, 31 dc, 17 dpo. Ten cykl to jeden wielki żart, poza wynikiem prożka 😅

Zobacz załącznik 1721415
Dobry dobry,
Ja dziś po dwóch kawkach, praniu, obejrzeniu jak Iga wygrywa kolejny turniej tenisa, farbowaniu włosów i zrobieniu na obiad szaszłyków drobiowych.
Teraz czekam aż się upieką, a po południu jeszcze mecz mojego męża w piłkę, a ja na ławce mam robotę z protokołem i zmianami, bo jestem kierownikiem drużyny 🤗
Dobrze, ze u nas taka letnia pogoda to z przyjemnością obejrzę sobie te rozgrywki b-klasowe.

Ja walczę z bólem głowy.nie wiem czy to migrena czy od zatok bo nic na mnie nie działa 🫣 więc tą piękną pogodę to dzisiaj chyba prześpię
Z tego powodu od wczoraj milcze. Jestem przykuta do łóżka przez migrenę. Ciekawe ile dni tym razem potrwa... jutro jedziemy na urlop...

reklama
Do góry