reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Kończy mi się okres.
Jak dobrze pójdzie, to pod koniec miesiąca powinnam mieć owulację.
Zauważyłam też, że odkąd zwiększyłam dawkę letrozolu, @ jest mniej obfity.
Nie wiem, czy tylko u mnie tak jest, czy któraś z Was też tak miała?

Dobry! Niby czlowiek pojdzie wczesniej spac, a i tak sie nie wyspi… ale to ostatni dzien lata, wiec wybywam do rodzinki na grilla, kcal z dzisiaj sie nie licza 😂
Ja też ❤️ właśnie rośnie w piekarniku chlebek ziołowy i najem się dziś kiełbachy z musztarda a co 🔥martwiłam się o owulację w tym cyklu po CB ale dziś 11dc i piękne białko jaja się pojawiło także no czy może być dziś lepiej? Miłej niedzieli dziewczynki 🥰

Kończy mi się okres.
Jak dobrze pójdzie, to pod koniec miesiąca powinnam mieć owulację.
Zauważyłam też, że odkąd zwiększyłam dawkę letrozolu, @ jest mniej obfity.
Nie wiem, czy tylko u mnie tak jest, czy któraś z Was też tak miała?
Co to ten letrozol? Google mówi że lek stosowany w terapii raka piersi? 🤔

Dzień dobry dziewczyny😊☕️ ja ostatni raz robiłam dzisiaj test, prawdopodobnie 12dpo, biało, czekam na nowy cykl 😊 niech 🐒 przychodzi jak najszybciej😊 p.s. bardzo słaby ten miesiąc....Tylko jedna ciąża 😶 ale liczę, że październik będzie nasz😁💪

Cześć dziewczyny 😊
ja właśnie wracam z Warszawy, byliśmy na koncercie Sanah rodzinnie 🥰 super się wybawiliśmy

U mnie 8dpo, zero objawów więc no.. tyle w temacie 😅 testuje w piątek bo z rana jedziemy na weekend ze znajomymi i muszę wiedzieć czy alko może wlecieć 😁

Miłego dla Was ❤️

Dzień dobry dziewczyny😊☕️ ja ostatni raz robiłam dzisiaj test, prawdopodobnie 12dpo, biało, czekam na nowy cykl 😊 niech 🐒 przychodzi jak najszybciej😊 p.s. bardzo słaby ten miesiąc....Tylko jedna ciąża 😶 ale liczę, że październik będzie nasz😁💪
Jeszcze może jest nadzieja w tym miesiącu, może końcówka będzie łaskawa 🥲

reklama
Letrozol działa poprzez obniżenie poziomu estrogenów, co w konsekwencji pobudza przysadkę do produkcji większej ilości FSH (hormonu folikulotropowego). Dzięki temu jajniki zaczynają dojrzewać pęcherzyki i rośnie szansa na owulację.

Do góry