sny zazwyczaj są przeciwieństwemWiecie czego się boję najbardziej?
Biochemu znowu.
Odbiorę wyniki a tam progesteron malutki... Ja już widzę czarne scenariusze.
Dziś mi się śniło że okres dostałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sny zazwyczaj są przeciwieństwemWiecie czego się boję najbardziej?
Biochemu znowu.
Odbiorę wyniki a tam progesteron malutki... Ja już widzę czarne scenariusze.
Dziś mi się śniło że okres dostałam
ja to jestem maruda, ale wy już chyba wiecie hahaA tak narzekala! Ze nie ma szans! Sluzu nie bylo, nic nie bylo!dupa nie sluz!
![]()
Ale emocje!![]()
Nie skacz, bo kto pazdziernik poprowadziCallina, jak jeszcze raz przeczytam o braku śluzu to wyskoczę przez okno. Chcesz tego?![]()
dam znać na pewnoDaj znac jak jego reakcjachyba sie tego nie spodziewa!
![]()
nie nie!Callina, jak jeszcze raz przeczytam o braku śluzu to wyskoczę przez okno. Chcesz tego?![]()
mocny pik na teście był rano 14.09, 15.09 rano już zbladł, seksy 13.09@callina ile jesteś mniej więcej po owulacji?
Trzymam kciuki za pozytywną bete I progesteron
nooo a to był bardzo mocny okres w tym śnie, jak z kranu ...sny zazwyczaj są przeciwieństwem
Ej ja w październiku idę na wesele właśnie w terminie okresu.tez poproszę taką niespodziankęemocje to będą jak mężowi powiem, bo wczoraj mówiłam mu, że już czuję jajnik na okres i się zmartwił, że będę mieć na weselu
a dziś mu powiem, że chyba tego okresu (mam nadzieję) szybko nie będzie