reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Miał ktoś może podobnie i potrafi pomóc?

Może dla jasności żebyście tak jadem do siebie nie rzucały dodam USG i sprawdzicie? Co to jest za plamka na fotce..lekarka mówiła że ma to około 2mm nie wiem jak dziś...zrobiłam dzisiaj kolejna betę i czekam na wyniki powinny być około południa lub wieczorem

Nikt nie podważa tego co Ty masz na usg, tylko podważa to, że nie jest zwyczajowym zjawiskiem mieć pęcherzyk ciążowy w macicy przy Twojej becie. 😄 A co to za plama to powinna powiedzieć lekarka, drukując zdjęcie powinna dostarczyć do niego opis typu "w jamie macicy uwidoczniony GS o wym. ileś x ileś"... Opisy są ważne.

Progesteron badałaś? Jak nie to zbadaj

reklama
Nikt nie podważa tego co Ty masz na usg, tylko podważa to, że nie jest zwyczajowym zjawiskiem mieć pęcherzyk ciążowy w macicy przy Twojej becie. 😄 A co to za plama to powinna powiedzieć lekarka, drukując zdjęcie powinna dostarczyć do niego opis typu "w jamie macicy uwidoczniony GS o wym. ileś x ileś"... Opisy są ważne.

Progesteron badałaś? Jak nie to zbadaj
Ale tu nie chodzi o mnie że ktoś podważa zdanie 😂😂 tylko o was bo potraficie tak jadem rzucać i po prostu między sobą niepotrzebne dyskusje prowadzić. A arogancka..koleżanko też nie musisz być...jestem pierwszy raz w ciąży nie mam się kogo poradzić a od tego takowe fora są,żeby pytać co i jak...więc bardzo bym prosiła abyś już przestała komentować bo od ciebie to akurat nic wartego uwagi się nie dowiedziałam.

Ale tu nie chodzi o mnie że ktoś podważa zdanie 😂😂 tylko o was bo potraficie tak jadem rzucać i po prostu między sobą niepotrzebne dyskusje prowadzić. A arogancka..koleżanko też nie musisz być...jestem pierwszy raz w ciąży nie mam się kogo poradzić a od tego takowe fora są,żeby pytać co i jak...więc bardzo bym prosiła abyś już przestała komentować bo od ciebie to akurat nic wartego uwagi się nie dowiedziałam.
Jadu to tu jeszcze nie widziałaś 🤣
Aroganckiego też tu nic nie ma.

Generalnie ja bym na Twoim miejscu już do tej lekarki nie poszła, bo jeżeli to pseudopęcherzyk to zbagatelizowała, a jeżeli to nie pęcherzyk to powinna iść na doszkalanie z USG. Tak czy inaczej do zmiany. No i my tu nie jesteśmy operatorami USG, nie interpretujemy obrazu.

Daj znać, jak będzie beta. To będzis przyrost po 48h?

Ale nikt tutaj jadem nie rzucił.
Dobrze Ci napisała akurat.

Przy Twojej becie nie ma prawa być pęcherzyka w macicy. Przyjmij do świadomości, że to jest pseudo pęcherzyk.

Opcje są trzy: Albo wyłapałaś biochemiczną, albo rozwija się ciążą pozamaciczna i trzecia to taka, żebyś, zmieniła lekarza. Ginekolog powinien mieć wiedzę.

Ale gdzie Ty tu widzisz moją arogancje?
Zakładasz wątek, pytasz to Ci odpowiadamy. Fora służą dyskusji więc jak mamy nie dyskutować?

reklama
Do góry