iwona0604
Fanka BB :)
Dziękuję Ci bardzojuż zapisałam się do dwóch od fizjo i jeden jest ortopeda jeszcze dziecięcy i tam siostra jeździła i na bardzo dobre opinie tylko neurologa jeszcze nie mam bo nie mogłam się dodzwonić
mój mąż ze wymyślają ale szczerze? Tak jak piszesz ja chcę sprawdzić i jak to powiedziała lekarka żeby czegoś nie pominąć co potem będzie rzutowało na jej rozwój.
Uwierz mi że mam mega teściową wtrącająca się i jak jest nie po jej myśli to jest obrażanie się, już tyle razy prosiłam żeby przestała się wtrącać bo potem się kłócimy to ona dalej swoje. Ostatnio ze sobą nie gadalysmy dwa miesiące i poszła do moich rodziców na skargę. I rozmawiamy i od nowa jest wtrącanie się. Te jej złote rady że ona wie lepiej bo jest starsza a my guzik wiemy o wychowaniu. Tak mówi do mnie że ja ani o wychowaniu nie wiem
Nie ma co się martwić na zapas, lepiej wspomagać rozwój (nie zaszkodzi) chodz i pewnie bez tego sobie poradzi. Taka rola rodzica martwimy się przeżywamy bronimy pociech ale tu akurat lepiej na spokojnie zapobiegawczo skontrolować.
Ja tak miałam przez rok i dopiero zblizamy sie do wypisu

Co do teściowej współczuję i rozumiem. Moja też bardzo próbowała się wtrącać (rozumiem troska troska chce dobrze ale nasze zdrowie zdrowiem) stawiam granice jasno to ja jestem rodzicem i mam prawo do błędów. Jeśli po zwróceniu jej uwagi karze cie cisza to znaczy że jest bardzo toksyczna osoba i lepiej dla ciebie żeby się nie odzywała

Olej ją! W jedno ucho wpadnie drugim wypadnie i rób swoje.
Będzie dobrze