reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja ostatnio jak przeczytałam że @Klemensa rodzi ,to doszłam do wniosku ,zeza długo jestem na forum. Tzn niema tej ciąży.
ja wtedy dołączyłam do kresek a starania wznowiliśmy miesiąc wcześniej.i też ostatnio miałam takie "to już??".ale zawsze mnie to cieszy jak dziewczynom po takich przejściach w końcu się udaje.troche mnie to wtedy podnosi na duchu,że przecież kiedyś w końcu będzie pięknie.stary się zawsze śmieje że mnie nagra jak rozpaczam że się znowu nie udało i puści mi w momencie jak będę darła się na bombelka że nie chce założyć kurtki i powie że on reklamacji nie przyjmuje 🤣

reklama
Cóż Ci powiem, obserwuję odkąd pamiętam, że jedni mają całe życie z górki ze wszystkim, a drudzy dla odmiany prze*ebane ze wszystkim. My wyrabiamy czyjąś średnią w tym drugim wariancie. 😂
Ja również czuję się zjedzona i wypluta przez ten rok, jak rozjechana walcem. Ale nie poddajemy się, paskudy się tak łatwo nie poddają! 🥹🩷

No, ja też czuję się wciągnięta, przemielona i wypluta… i uwielbiam to.
Jak tu wszystko idzie okej, to auto postanowiło zacząć "sikać" ze skrzyni biegów, a potem jeszcze brodzik popuścił.
Starania o ciążę to ciągłe wzloty i upadki. Pewnie za 10 dni czeka mnie kolejny upadek, jeśli beta wyjdzie negatywna.
Ale mam świadomość, że przede mną jeszcze pięć szans – i to właśnie trzyma mnie w nadziei.

No, ja też czuję się wciągnięta, przemielona i wypluta… i uwielbiam to.
Jak tu wszystko idzie okej, to auto postanowiło zacząć "sikać" ze skrzyni biegów, a potem jeszcze brodzik popuścił.
Starania o ciążę to ciągłe wzloty i upadki. Pewnie za 10 dni czeka mnie kolejny upadek, jeśli beta wyjdzie negatywna.
Ale mam świadomość, że przede mną jeszcze pięć szans – i to właśnie trzyma mnie w nadziei.
Bardzo dobre podejście. 🥹

ja wtedy dołączyłam do kresek a starania wznowiliśmy miesiąc wcześniej.i też ostatnio miałam takie "to już??".ale zawsze mnie to cieszy jak dziewczynom po takich przejściach w końcu się udaje.troche mnie to wtedy podnosi na duchu,że przecież kiedyś w końcu będzie pięknie.stary się zawsze śmieje że mnie nagra jak rozpaczam że się znowu nie udało i puści mi w momencie jak będę darła się na bombelka że nie chce założyć kurtki i powie że on reklamacji nie przyjmuje 🤣

Oj, totalnie Cię rozumiem 😅 Pewnie ja też będę dokładnie w tej samej sytuacji – teraz stres, oczekiwanie i rozczarowania, a potem pewnie będę się śmiać, jak będę marudzić na codzienność z maluchem 🙈 Ale masz rację, w końcu przyjdzie ten moment i będzie pięknie ❤️

Oj, totalnie Cię rozumiem 😅 Pewnie ja też będę dokładnie w tej samej sytuacji – teraz stres, oczekiwanie i rozczarowania, a potem pewnie będę się śmiać, jak będę marudzić na codzienność z maluchem 🙈 Ale masz rację, w końcu przyjdzie ten moment i będzie pięknie ❤️
To ja liczę, że my z mężem już wyrobiliśmy normę potworów w rodzinie i że dzieciak będzie bezproblemowy. 😂😂😂 Ale na klatę biorę wszystko, niech będzie nawet darcimorda! 😅

Ja Wam to tylko tu zostawie..❤️ jak usłyszałam tą piosenkę..skojarzyła mi się ze staraniami.."raz na zachód,raz na wschód.."
Mam nadzieję,że w tym miesiącu rozczarowań będzie jak najmniej ❤️ z całego serca Wam tego życzę 😘

Ja Wam to tylko tu zostawie..❤️ jak usłyszałam tą piosenkę..skojarzyła mi się ze staraniami.."raz na zachód,raz na wschód.."
Mam nadzieję,że w tym miesiącu rozczarowań będzie jak najmniej ❤️ z całego serca Wam tego życzę 😘
Mojej Mamy ukochana piosenka, odkąd tylko wyszła.
Co Wy tu kurła z takimi smętami przy piątku wyjeżdżacie? 😆

reklama
Do góry