reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ryzyko ciąży

mój chlopak ocieral sie o moje wargi sromowe penisem, nie wiem czy wydzielil sie preejakulat, zeby zapobiec temu ze cos dostanie sie do srodka caly czas trzymal czysty palec w mojej pochwie chociaz nie wiem czy cos to dalo, do wytrysku nie doszlo, aby dac poslizg dawal swoja sline, bylam 2 dni przed owulacja, jestem mloda i jeszcze nie gotowa na seks, jednak chcialam zaznac chwile przyjemnosci, wiem ze to glupie co zrobilam ale juz nie cofne sie w czasie. czy jest w tym przypadku ryzyko ciazy?
Która klasa podstawówki?
Bo osoba pełnoletni raczej wie jak zachodzi się w ciąży.
I na pewno nie od palcówki

reklama
Mam nadzieję, że na biologi dokładnie omówicie układ rozrodczy oraz edukacja zdrowotna bedzie zawierała tematy związane z seksem. Tracę wiarę w system edukacji

Czy ktoś wie czy takie tematy są na edukacji zdrowotnej?
Jestem stara, więc mogę to powiedzieć ,,za moich czasów" to chociaż gazetki bravo odpowiadały na te pytanie.

reklama
Do góry