Paula26075
Początkująca w BB
Tak, już wiadomo, że to chłopczyk.Muszę się zapoznać z problemami jakie omawiacie,bo nie nadążam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No własnie też się nad tym zastanawiałamdziwne z tym masowaniem...to jak sobie nakladac krem przeciw rozstepom? mysle ze we wszystkim trzeba znalezc zloty srodek.
Gratuluję synka :-)Tak, już wiadomo, że to chłopczyk.Muszę się zapoznać z problemami jakie omawiacie,bo nie nadążam![]()
Ja też nie dostałam, ale jak byłam na pierwszej wizycie w kwietniu... (wow! - kiedy to było, aż dziwnie mi tak , jak sobie przypomnę - jak się dowiedziałam w marcu - z testuBuuuuuuuuuuu a ja nic takiego jak dotąd nie dostałam. A dawali wam te paczki w prywatnych czy państwowych przychodniach?
Witam wszystkie grudniowe mamusie!Przyłączam się do Was.Ja jestem grudniową mamusią2008!Jestem bardzo szczęśliwa, bo to będzie nasz upragniony bobasekPozdrawiam Was wszystkie...
Też się w sumie nad tym zastanawiałam... A może to dla nas????????? hihiA swoją drogą to MY babki tez sie golimy a dla Nas to nie dali maszynki ....dyskryminacja! haha![]()
Hihi!! To jest racja!!!Całować to moze nie ale z tą "inną częścią ciała" dziecko będzie miało baaaaaaardzo bliskie spotkanie![]()