Hermeneg
Fanka BB :)
Dziewczyny, co ile robicie cytologia? Raz w roku? Czy jakiś dłuższy odstęp?
Raz w roku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, co ile robicie cytologia? Raz w roku? Czy jakiś dłuższy odstęp?
Ja robiłam co roku tą zwykłą, a teraz zrobiłam płynną z hpv to może za 2 lata powtórzę.Dziewczyny, co ile robicie cytologia? Raz w roku? Czy jakiś dłuższy odstęp?
Mi gin mówił, że ona jest ważna 5 lat bo robiłam w majuJa robiłam co roku tą zwykłą, a teraz zrobiłam płynną z hpv to może za 2 lata powtórzę.![]()
Ja wstyd się przyznać ale kilka lat nie robiłamTeraz nie dawno zrobiłam,i zacznę robić teraz chociaż raz w roku
To ja jeszcze lepsza jestem bo na kontrolę po porodzie poszłam chyba po 10 miesiącach, szwy po CC miałam rozpuszczalne ale końcówki trza było usunąć więc je sobie sama wyrwałamJa wstyd się przyznać ale kilka lat nie robiłamTeraz nie dawno zrobiłam,i zacznę robić teraz chociaż raz w roku
Ja dzisiaj kupiłam samochódA8 d5
Ja jestem przeogromną miłośniczką motoryzacji. Ale to już nie raz Wam pisałam![]()
Ile ? 5 latMi gin mówił, że ona jest ważna 5 lat bo robiłam w maju
Jaki?Ja dzisiaj kupiłam samochódstwierdziliśmy, że nie wstrzymujemy się dłużej bo może nasze bobo chce się urodzić w domu z porządnym samochodem i dlatego do nas nie przychodzi
![]()
Ale nie tradycyjnaIle ? 5 lat
Tego jeszcze nie słyszałam.
Żeby cytologia była 5 lat ważna.
Na nfz masz co 2 lub 3 lata chyba że są wskazania robisz nawet co 6 miesięcy