reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Ej jak wy tu tak wszystkie wysikacie dwie kreski to z kim ja będę tu siedzieć w listopadzie ?🤣bardzo owocnie ten październik się zapowiada ❤️
Na porodowce zawsze największy ruch jest lipiec/sierpień, nasza teoria jest taka, że w październiku jądra są już nie przegrzane i dlatego tyle ciąż się tworzy 😁

@Natka963 @Zestresowana13 GRATULACJE! 🥹
@Kaalaa @poziomkowa00 no co ja mam Wam powiedzieć - odsyłam do pierwszego postu na wątku - ZNACIE ANGIELSKI. 😁 Data urodzenia zobowiązuje 😂😂😂
Hell no! To jest wrodzony talent, a nie jakies tam! :D albo wrodzona czarownica, nie oceniam 😂😂
Heeej, byłam zapisana dzis na sikanie i niestety biało🤷‍♀️ dziś 26dc. Raczej nie nastawiam sie juz na ten cykl. Czuję, ze juz okres sie zbliża wielkimi krokami. Do tego jakieś okropne przeziębienie mnie dopadło, wiec to moze i lepiej, ze tak wyszło... Kolejny cykl jest mój💪 Tym bardziej, ze w nowym cyklu będę sie wspomagać duphastonem, to jest nadzieja😊🤞.

Gratuluję wszystkich kreseczek!🥰 Pięknie sie zaczął ten pazdziernik🥹

Ale nie pozbędziecie sie mnie tak łatwo😅 Czekam tylko na okres i mam nadzieje na testowanie jeszcze w tym miesiącu😆🙈
To Ty sie nie pozbedziesz nas tak latwo, bez dwoch kresek Cie z tad nie puscimy 😂

@Hermeneg kurde ale motywujesz do wyjazdow poza sezonem! W sezonie i tak jest lipa, a tu pazdziernik i prosze jak pieknie! 🥹

Co za piękny początek dnia☕😊 i w sumie to miesiąca 😁 oby dalej tak dobrze szło, jak najwięcej kresek poprosimy😁 trzeba się napatrzeć, zanim u siebie zobaczymy, moze to akurat je przyciągnie na naszych testach😁 ja właśnie weszłam w płodne, muszę dużo patrzeć i przyciągać 😁😅

reklama
Do góry