reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dobra, zmoklam, zmarzłam przerwa na kawusie! W biurze, bez wiatru, deszczu i ogólnej jesiennej aury. Buuu... @sie rozkręca na całego więc już nie mogę się doczekać aż się skończy;) hahaha...

reklama
Hej brałam ten cykl pierwszy raz Ovosicare i skończyło się to sukcesem ✊❤️ więc może warto? Gin powiedział że w tym preparacie połączenie składników jest najbardziej skuteczne i że mam brać ten i nie dać sobie wcisnąć żadnych zamienników które nie działają, zaufałam 🥰
Hmm, no to może faktycznie warto, dam temu preparatowi szansę, chociaż boli mnie strasznie to, ile to kosztuje 🥲

Hmm, no to może faktycznie warto, dam temu preparatowi szansę, chociaż boli mnie strasznie to, ile to kosztuje 🥲
W tym preparacie większość stanowią witaminy z grupy B. Dawka inozytolu jest mniejsza niż zalecana do starań - według mnie i tak należałoby dołożyć. Możesz sobie zobaczyć suplementy z Aliness - oni też mają metylowany kompleks grupy B właśnie, mogą wyjść taniej.

Ten tydzień do testu trwa wieczność. Pierwsze dwa tygodnie cyklu mijają mi szybko, najpierw jest depresja że nie wyszło, pogodzenie się z tym, czekano na koniec okresu, potem działanie i usg, a potem jest boom i dwa tygodnie najnudniejsze i najdłuższe na świecie… ja nie wiem latamy w kosmos a jeszcze nie wynaleźli jakiegoś mądrzejszego sposobu żeby stwierdzać ciąże czy monitorować ją dokładniej na tym etapie… żebym ja chociaż wiedziała czy jajeczko się zapłodniło ehhhh

Ten tydzień do testu trwa wieczność. Pierwsze dwa tygodnie cyklu mijają mi szybko, najpierw jest depresja że nie wyszło, pogodzenie się z tym, czekano na koniec okresu, potem działanie i usg, a potem jest boom i dwa tygodnie najnudniejsze i najdłuższe na świecie… ja nie wiem latamy w kosmos a jeszcze nie wynaleźli jakiegoś mądrzejszego sposobu żeby stwierdzać ciąże czy monitorować ją dokładniej na tym etapie… żebym ja chociaż wiedziała czy jajeczko się zapłodniło ehhhh
Jejku mam to samo ! To oczekiwanie kiedy zrobić test i ile ja testów zrobiłam chociaż wiedziałam że pewnie jeszcze nic nie zobaczę 🙊 to dopiero nasz drugi cykl starań a już się boję że oszaleje 🤣

W tym preparacie większość stanowią witaminy z grupy B. Dawka inozytolu jest mniejsza niż zalecana do starań - według mnie i tak należałoby dołożyć. Możesz sobie zobaczyć suplementy z Aliness - oni też mają metylowany kompleks grupy B właśnie, mogą wyjść taniej.
O dziękuję bardzo! Obczaję sobie 💗

Jejku mam to samo ! To oczekiwanie kiedy zrobić test i ile ja testów zrobiłam chociaż wiedziałam że pewnie jeszcze nic nie zobaczę 🙊 to dopiero nasz drugi cykl starań a już się boję że oszaleje 🤣
Ja szaleję od pierwszego cyklu, chyba poziom szaleństwa nie opadł na moment 😂

No ja bym najchętniej robiła pięć testów dziennie ale ze względu na ovitrelle wiem że nie mogę bo nic nie będzie miarodajne. Mogą mi powychodziły pozytywne które nie będą pozytywne. Więc siedzę i czekam a ten czas się dłuży.

Też brałam ten kompleks z Aliness i szczerze polecam. Tylko lepiej się nie przerazić na toalecie, bo sika się na prawie neonowo😄

Ja się obudziłam i poleciałam zobaczyć do Mai Staśko bo dzisiaj robiła test ciążowy po transferze zarodków. Wyszedł jej pozytywny. Więc trzymam kciuki za bardzo pozytywny październik dla wszystkich
Również sprawdziłam od rana , później wstawiła poziom bety . Trzymam za nią kciuki , tak samo jak za nas wszystkie 🥰

reklama
Również sprawdziłam od rana , później wstawiła poziom bety . Trzymam za nią kciuki , tak samo jak za nas wszystkie 🥰
poleciałam sprawdzić betę!!!!! 60, ludzie piszą że mogą być bliźniaki 🥰😍 kompletnie nie śledziłam Mai nigdy i niespecjalnie byłam blisko jej i tematyki którą udostępnia ale teraz się wkręciłam w te wyniki matko żeby tylko było dobrze

Do góry