reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Dziewczyny które były dzisiaj wpisane i mają biel tulę z całego serca przez ekran telefonu.

Wszystkim którym wyszła niespodzianka szczerze gratuluję i mam nadzieję że dobra energia się rozniesie.

reklama
Ja sie zastanawiam czy nie bede miala cyklu bezowulacyjnego. Dwa dni temu juz była prawie tak samo ciemna kreska co kontrolna. Wczoraj tez. Dzisiaj znowu wracam do słabszej i pewnie wieczorem znowu bedzie mocna ale nie tak mocna 🫩😄

1000023833.jpg

Ja sie zastanawiam czy nie bede miala cyklu bezowulacyjnego. Dwa dni temu juz była prawie tak samo ciemna kreska co kontrolna. Wczoraj tez. Dzisiaj znowu wracam do słabszej i pewnie wieczorem znowu bedzie mocna ale nie tak mocna 🫩😄
Moje testy owulacyjne też przeważnie tak wyglądały. Też myślałam, że praktycznie mam bezowulacyjne cykle... Ale dopiero jak poszłam do gina na monitoring, to powiedziała mi, że mam normalnie owulacje, tylko mój organizm nie daje takich zachwycających pików i, że w okolicach owulacji będę miałam przez kilka dni wartości dość wysokie z testów, ale piku moge nie mieć. Myślę, że to był największy problem u mnie, bo przez kilka dni miałam takie skoki w ciągu dni i nie dochodziło praktycznie do piku - najwyżej miałam 0,9 na tym Premom, i ciężko było mi samej określić kiedy dokładnie jest ta owulacja...

reklama
Po pierwsze - „pik” u niektórych potrafi trzymać się nawet i 4 dni, więc to jak najbardziej możliwe.
Po drugie - jak często robisz testy? Jeżeli standardowo, czyli 2/3 razy dziennie możesz nie być świadoma kiedy ten pik dokładnie wybija. A to jego początek ma znaczenie.
No i powtórzę się - bóle nie oznaczają owulacji, a ich brak, że jej nie było. 😉 Kłucia itd. mogą występować zarówno przed, w trakcie, jak i po.
Czyli jak mialam wczoraj delikatne bóle to znaczy ze owulacja sie nie odbyła? To by sie zgadzało z testami

Do góry