reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

A Ty ile masz lat? No dla mnie akurat to taki ostatni dzwonek jeśli chodzi o dziecko,nie mówię że później jak ktoś zachodzi to jest za stary na to czy coś, absolutnie nie ale akurat dla mnie to albo teraz albo już wcale
35 też. Ja cię rozumiem, czuję się jakbym miała 65 lat osobiście. Ale tak z nie-mojego punktu widzenia tylko obiektywnie to nadal dość normalny nie stary wiek. Ale rozumiem że widzisz to inaczej bo ja też czuję że jestem zaawansowana wiekowo.

reklama
Oby tak było! Mam nadzieję że tak będzie 🥺 w jakie masz AMH?bo u mnie też nie najlepsze
0,47 więc bez szału, dolna granica normy dla kobiet w moim wieku. Mowie sobie, ze nie ilość a jakość sie liczy, dlatego suplementację mam sporą co by te jajeczka byly prima sort, takie wiesz w wersji premium.

Justyna Mazur w wieku 38 urodziła pierwsze dziecko
Justyna Steczkowska jakoś w wieku 43 miała ciążę niespodziankę
Katarzyna Figura 42 lata

Mogłabym wymieniać i wymieniać a ile z tego to były ciąże naturalne niespodzianki! Ostatnio właśnie słyszałam wywiad z Justyną jak opowiadała o niespodziewanej ciąży po 40. Swoją drogą ona z mężem są tak piękni…

Z resztą spójrzcie w lustro wyglądamy na max 29 lat :p nie muszę widzieć waszych zdjęć żeby wiedzieć że tak jest. Także naprawdę wiek, to cyfra, gorzej że ja się po prostu czuję na 65 😂🤣

35 też. Ja cię rozumiem, czuję się jakbym miała 65 lat osobiście. Ale tak z nie-mojego punktu widzenia tylko obiektywnie to nadal dość normalny nie stary wiek. Ale rozumiem że widzisz to inaczej bo ja też czuję że jestem zaawansowana wiekowo.
No właśnie tak się czuję,i cieszę się ze mnie rozumiesz 🥺 po za tym moje AMH też nie wskazuje na młodość,a chciałabym jeszcze zajść w ciążę ale coś mi nie po drodze 🥺

0,47 więc bez szału, dolna granica normy dla kobiet w moim wieku. Mowie sobie, ze nie ilość a jakość sie liczy, dlatego suplementację mam sporą co by te jajeczka byly prima sort, takie wiesz w wersji premium.
A możesz podpowiedzieć co bierzesz? Może i ja bym zaczęła coś łykać,bo puki co to z polecenia lekarza piję ovarin i witaminę D3

reklama
Do góry