reklama
poziomkowa00
Fanka BB :)
Mój chłop.nie w kuchni, ale wszystkie inne meble są czarne w połysku albo macie.nie polecam.na jednych widać paluchy a na drugich kurz możesz przecierać co 2 minuty...O rajuniu, zawsze zastanawialam sie kto sie decyduje na czarne, bo to musi byc masakra do mycia ;D
Kaalaa
No wlasnie to jest toMój chłop.nie w kuchni, ale wszystkie inne meble są czarne w połysku albo macie.nie polecam.na jednych widać paluchy a na drugich kurz możesz przecierać co 2 minuty...

Kosinka94
Moderator
Mam czarne meble w sypialni, ale że nikt tam nie wchodzi, przecieram je maksymalnie dwa razy w tygodniu.
Tak ciągle piszecie o tych słodkościach, że w końcu zrobiłam murzynka z gruszką. Chodził za mną już od jakiegoś czasu, ale ciągle miałam w głowie, że bez mleka to nie będzie to samo. Na szczęście wyszedł całkiem spoko, choć nie powiem — z mlekiem ma lepszy smak.
Tak ciągle piszecie o tych słodkościach, że w końcu zrobiłam murzynka z gruszką. Chodził za mną już od jakiegoś czasu, ale ciągle miałam w głowie, że bez mleka to nie będzie to samo. Na szczęście wyszedł całkiem spoko, choć nie powiem — z mlekiem ma lepszy smak.
Kosinka94
Moderator
W dalszym ciągu słabo przybiera?No walczę nadal, położna mi doradziła co nieco i będziemy patrzeć czy to cos daje, zobaczymy w pon. Ogólnie to strasznie mi te przyrosty (a raczej ich brak) zorały głowę.
Klemensa
Nie wiem, od piątku do pon coś przybrała. Od pon do teraz nie sprawdzałam, uznałam że poczekamy na położna i postaram się nie schizowac. Idzie mi średnio, pewnie i tak ostatecznie kupimy wagę i mi wjedzie na łebW dalszym ciągu słabo przybiera?

reklama
Kaalaa
Widzialam jak ludzie klada przewijak na thermomix zeby dziecko wazycNie wiem, od piątku do pon coś przybrała. Od pon do teraz nie sprawdzałam, uznałam że poczekamy na położna i postaram się nie schizowac. Idzie mi średnio, pewnie i tak ostatecznie kupimy wagę i mi wjedzie na łeb![]()