reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Mój chłop.nie w kuchni, ale wszystkie inne meble są czarne w połysku albo macie.nie polecam.na jednych widać paluchy a na drugich kurz możesz przecierać co 2 minuty...
No wlasnie to jest to :D moja ciocia miala kiedys meble czarne ale takie jakby struktura drewna, ze mialy rowki jak sloje, jak sie starlo kurz, to jeszcze trzeba bylo szczoteczka wyciagnac z tych rowkow 😂

Mam czarne meble w sypialni, ale że nikt tam nie wchodzi, przecieram je maksymalnie dwa razy w tygodniu.
Tak ciągle piszecie o tych słodkościach, że w końcu zrobiłam murzynka z gruszką. Chodził za mną już od jakiegoś czasu, ale ciągle miałam w głowie, że bez mleka to nie będzie to samo. Na szczęście wyszedł całkiem spoko, choć nie powiem — z mlekiem ma lepszy smak.

No walczę nadal, położna mi doradziła co nieco i będziemy patrzeć czy to cos daje, zobaczymy w pon. Ogólnie to strasznie mi te przyrosty (a raczej ich brak) zorały głowę.

reklama
Nie wiem, od piątku do pon coś przybrała. Od pon do teraz nie sprawdzałam, uznałam że poczekamy na położna i postaram się nie schizowac. Idzie mi średnio, pewnie i tak ostatecznie kupimy wagę i mi wjedzie na łeb 🤣
Widzialam jak ludzie klada przewijak na thermomix zeby dziecko wazyc 😂 ale spokojnie, nie schizuj, jesli je i jest usatysfakcjonowana pp jedzeniu to nie jest zle :)

Do góry