Hej dziewczyny a ja jak zawsze muszę mieć wesoło bo bym się zanudziła, o 2 moja córcia półroczna zaczęła wymiotować aż się zachłysnela i mąż chciał czekać ale jak przez godzinę 6 razy wymiotowała to na pogotowie pojechaliśmy i mąż został z córką na oddziale, dopiero teraz wróciłam ale muszę o 7 jechać zawieźć mężowi ubrania bo oczywiście wszystko mam mokre przez to zalanie i dla niego nic nie spakowałam
ja już tego tyg mam chyba dosyć 
reklama
Mikusia🌼
Fanka BB :)
I matkoHej dziewczyny a ja jak zawsze muszę mieć wesoło bo bym się zanudziła, o 2 moja córcia półroczna zaczęła wymiotować aż się zachłysnela i mąż chciał czekać ale jak przez godzinę 6 razy wymiotowała to na pogotowie pojechaliśmy i mąż został z córką na oddziale, dopiero teraz wróciłam ale muszę o 7 jechać zawieźć mężowi ubrania bo oczywiście wszystko mam mokre przez to zalanie i dla niego nic nie spakowałamja już tego tyg mam chyba dosyć
![]()
Najważniejsze ze córcia pod opieką i pewnie ja nawodnią kroplówkami i niedługo wypuszczą do domku
Współczuję Ci bo rozumiem, że teraz to każda sytuacja jest przeżywana o wiele silniej i wyobrażam sobie Twoje zmęczenie i stres. Trzymaj się! Wszystko się poukłada.Hej dziewczyny a ja jak zawsze muszę mieć wesoło bo bym się zanudziła, o 2 moja córcia półroczna zaczęła wymiotować aż się zachłysnela i mąż chciał czekać ale jak przez godzinę 6 razy wymiotowała to na pogotowie pojechaliśmy i mąż został z córką na oddziale, dopiero teraz wróciłam ale muszę o 7 jechać zawieźć mężowi ubrania bo oczywiście wszystko mam mokre przez to zalanie i dla niego nic nie spakowałamja już tego tyg mam chyba dosyć
![]()
Tak już kroplówka jedna była i zrobili morfologię ale nic nie wyszło i teraz mocz pobrali dla pewności, przestała wymiotować ale też kataru i gardło czyste to skąd takie wymioty??I matkoto zawsze chyba tak jest ze jak cos się złego dzieje to juz hurtem.
Najważniejsze ze córcia pod opieką i pewnie ja nawodnią kroplówkami i niedługo wypuszczą do domku
DziękujęWspółczuję Ci bo rozumiem, że teraz to każda sytuacja jest przeżywana o wiele silniej i wyobrażam sobie Twoje zmęczenie i stres. Trzymaj się! Wszystko się poukłada.![]()
Mikusia🌼
WzajemnieDzień dobry, miłej niedzieli Dziewczyny![]()
Ja właśnie się napasłam ogórkami kiszonymi i w końcu mi trochę lepiej jest.
Może chociaż na troche
Styczniowa93
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, które biorą zastrzyki clexane lub neoparin, powiedzcie który z tych leków jest bezpieczniejszy w ciąży? Czytałam, że clexane zawiera alkohol benzylowy, który może w jakiś sposób szkodzić, stąd pytam. Proszę doradźcie. Dostałam właśnie receptę na clexane, ale czytam o tym leku i zaczęłam się stresować. Uspokójcie
mnie proszę
Byłam właśnie na wizycie, jak wrócę do domu, to napiszę więcej.
mnie proszę
reklama
Mikusia🌼
Najważniejsza że wszystko pod kontroląJa wróciłam ze szpitala i jestem i mojej mamy z córcia. Mąż z młodszą w szpitalu jeszcze, póki co nie wymiotuje i jak tak dalej będzie to jutro wychodzą.
Wiesz co ja akurat mam neoparin . Moja koleżanka też do przyjmowała ale źle znosiła . Miała mega siniaki i ból i powiedziała lekarce i jej zamieniła na clexane i mówi że o wiele większy komfort ma i już jej tak nie bolą . Chyba są na tyle podobne w działaniu że lekarze stosują je zamiennie . Może poproś o zamianę na neoparin . Efekt będzie ten sam a będziesz spokojniejszaDziewczyny, które biorą zastrzyki clexane lub neoparin, powiedzcie który z tych leków jest bezpieczniejszy w ciąży? Czytałam, że clexane zawiera alkohol benzylowy, który może w jakiś sposób szkodzić, stąd pytam. Proszę doradźcie. Dostałam właśnie receptę na clexane, ale czytam o tym leku i zaczęłam się stresować. Uspokójcie
mnie proszę
Ale z drugiej strony skoro lekarze to przepisują to też wiedzą co robią i nie dadzą czegoś co może zaszkodzić