To_ja_olutka
Początkująca w BB
Robiłam w labolatorium przyszpitalnymKurde gdzie wy robicie te badania, że macie tak szybko wyniki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Robiłam w labolatorium przyszpitalnymKurde gdzie wy robicie te badania, że macie tak szybko wyniki?
Wynik był równo po 2h. Mam blisko do laboratorium przyszpitalnego, moze dlatego szybko są wyniki, bo przemiał duży i na miejscu badająKurde gdzie wy robicie te badania, że macie tak szybko wyniki?
Ja na początku 5 tygodnia mialam 244Mam bete 1546, prog 19.
Wiem, ze jedna beta wiosny nie czyni, ale jakoś mnie to troche uspokoiło. Teraz tylko aby przyrost był okej za 2 dni...
Wg aplikacji wychodzi teraz 4+4 tc, a kalkulatory pokazuja 4+1 i juz sama nie wiem :|
czy pamietacie swoje wyniki bety w tym czasie ?
I jak masz już te wyniki kochana???A okej, no ja nie robię właśnie w przyszpitalnym i wyniki mam dopiero późnym popołudniem a czasem pod wieczór na stronie to sprawdzenia![]()
Mam i trochę się niepokoje bo tsh w 9 dni podskoczyło z wyniku 2,1 ulU/ml no i ten progesteron - 5 dni temu wynik był 16 i teraz spadł do 13,80.. Trochę mnie to martwiI jak masz już te wyniki kochana???
Nie przejmuj się, progesteron jest skokowyMam i trochę się niepokoje bo tsh w 9 dni podskoczyło z wyniku 2,1 ulU/ml no i ten progesteron - 5 dni temu wynik był 16 i teraz spadł do 13,80.. Trochę mnie to martwi
Natomiast beta przyrasta ładnie wciąż![]()
Witajcie kochane w wątku Czerwcowe Mamy 2026
To przestrzeń stworzona specjalnie dla nas – przyszłych mam, które swoje maleństwa powitają na świecie w czerwcu. Będziemy tu dzielić się radościami, obawami, doświadczeniami i wszystkim tym, co niesie ze sobą ta niezwykła droga do macierzyństwa.
Niech ten kącik będzie dla nas miejscem pełnym ciepła, wsparcia i dobrej energii
Czujcie się swobodnie, przedstawcie się i napiszcie kilka słów o sobie – chętnie poznamy każdą z Was
Aby łatwiej nam było się odnaleźć, robimy wspólną listę terminów – w komentarzu wpisz swoją przewidywaną datę porodu (na podstawie OM lub USG), a lista będzie uzupełniana poniżej.
Wątek z czasem będzie prywatny, wtedy będziemy się dzielić we własnym gronie większymi szczegółami, póki co poznajmy się!
Czekam na Wasze wpisy i życzę nam wszystkim pięknej, wspólnej podróży do czerwca!![]()
Mocno trzymam kciuki te wyniki są bardzo ładne! I rozumiem ten ból i niepokój..Cześć, czy mogłabym do was dołączyć?Jestem akurat w 5+3 tc. W piątek robiłam betę i wyszła 2091. Dzisiejszy wynik to 5234. Mam nadzieję że to dobre przyrosty. Jest to moja druga ciąża. Troche się martwię bo pierwsza ciąża zakończona była w 4 miesiącu ciąży że względu na wadę genetyczną.