W sumie nie zaszkodzi zrobić skoro i tak już będziesz kłutaDziewczyny a czy jest sens badać raz bete? Bo będę jutro szla robić tsh i morfologie i zastanawiam się czy robić betę. 6+3 będę jutro.
reklama
Może ta biegunka z nerwów ? Albo się przytrułaś czymś ?Właśnie czekam na badanie krwimega się boję. Do tego mówiłam, że nie mam objawów ciąży a od niedzieli mam biegunke. Zwalałam to na nietolerancję laktozy ale niestety nie. Już rozmawiałam z rodzinnym i wysłał mnie na dodatkowe badanie krwi
![]()
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
W domu nikt nie choruje a jem mało i to co mój narzeczony. Jemu nic. Z nerwów też nie, bo łapie mnie w losowych momentach. Biorę smecte i mam nadzieję, że coś pomoże :cMoże ta biegunka z nerwów ? Albo się przytrułaś czymś ?
93kora
Moderator
Utrzyma ciążę , jeśli nie będzie spadał.Dobra progesteron wszedł
13,80 ng/ml mało![]()
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
No może i jest niski ale wystarczający. Jesteś obstawiona lekamiDobra progesteron wszedł
13,80 ng/ml mało![]()
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Jutro powtórzę betę . Boże ja nie wiem jak wytrzymam do 29.10 do USG ... Już świruje że będzie tak jak 3 lata temu że beta się zatrzymała na podobnym poziomie i puste jajoUtrzyma ciążę , jeśli nie będzie spadał.
Natka963
Aktywna w BB
Też mam taki progesteron, identyczny wynik miałam w poniedziałek a jesteśmy chyba na podobnym etapie bo ja miałam w poniedziałek betę 1757 i progesteron 13,80 właśnieDobra progesteron wszedł
13,80 ng/ml mało![]()
Natka963
Aktywna w BB
Na jakim etapie beta Ci się zatrzymała wtedy?Jutro powtórzę betę . Boże ja nie wiem jak wytrzymam do 29.10 do USG ... Już świruje że będzie tak jak 3 lata temu że beta się zatrzymała na podobnym poziomie i puste jajo

reklama
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Na 1400 około z tego co pamiętam ;( kiedy miałaś om, który masz tydzień ? U mnie ok była 07.09 i mam 5+4 ale lekarz na USG powiedział że ok 4 i pół tygodnia wychodzi po pęcherzyku pustymNa jakim etapie beta Ci się zatrzymała wtedy?![]()
Podziel się: