reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
wiem, ale kuźwa…!?
poprzednio to zajęło 3,5 roku. jestem w takim szoku, że zapomniałam co się robi najpierw. betę, heparynę, kolejny test 🤣 Jezu. jestem jakoś 9 dpo, w poprzedniej ciąży miałam z rana w 10 dpo jeszcze wyraźniejszą kreskę, więc jestem w stanie uwierzyć, że może teraz wyjść test pozytywny, ale nadal nie dociera to do mnie. jeszcze tyle czasu do okresu, że trzeba zachować zimną krew.
Ja również dwie ciąże wyłapałam 9dpo. 🥹

Ja nie mam żadnego ale chyba nadrobię i kupię 🥹 Pinki nie przynoszą mi szczęścia ostatnio więc pora na zmianę 🤣
Ej wiesz że ja się chyba serio boję sikać na pinki, że nic nie pokażą😅 jakieś takie za "dobre" mi się wydają, dlatego kupowałam już przed pierwszą ciążą facelle, licząc chyba na jakieś kreski testowe chociaż, żeby cokolwiek czasem zobaczyć XD wiem, głupia jestem😅😂

Ej wiesz że ja się chyba serio boję sikać na pinki, że nic nie pokażą😅 jakieś takie za "dobre" mi się wydają, dlatego kupowałam już przed pierwszą ciążą facelle, licząc chyba na jakieś kreski testowe chociaż, żeby cokolwiek czasem zobaczyć XD wiem, głupia jestem😅😂
Dlatego sama żałuję ze jestem wierna pinkom 😆

Nie wiem co ja sobie dzis pomyślałam, ze Dzien Dziecka Utraconego i metaforycznie wysikam dwie kreski?
Najgorzej, ze od wczoraj to mam takie momenty, ze prawie haftne i naprawdę sądziłam, ze coś będzie może widać, ze to może jednak to.. dzis 11dpo najprawdopodobniej, okres ma być w weekend. Jutro też siknę, ale tego 17. 10 to już będzie po ptakach.
Zobacz załącznik 1724470
Myslalam, ze wyjde przed szereg i mysle, nie odzywam sie, ale inni tez widza, znaczy, ze az tak slepa nie jestem 😂 kurde no widze to miejsce gdzie powinna byc kreska, znaczy, ze cien musi byc! ♥️
@Hermeneg @Kinga0402 @kami1094

wysłałam męża po pinki, bo nie wierzymy
Jaki cien? Jaki cien? Krecha, ze nawet @Hermeneg zobaczy! 😂 pieknie! I to jak wczesnie! ♥️

reklama
Do góry