reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
@poziomkowa00 a tyś się burżuju utopiła w tej dżakuzie swojej, że milczysz? Potrzebujesz ratunku?😅
@RóżowaAura jak tam nastroje przed zbliżającą się wizytą w klinice? :)
@Peppcia a Ty gdzie? :D
Hej, wiesz u mnie nastrój mieszany. Aktualnie mam wielkiego pecha... Dzisiaj w pracy spałd mi pojemnik na wodę z ekspresu i tak że cały pękł... Na własny koszt szukam żeby odkupić... Mam dość..

To są z wczoraj z wieczora, dopiero pojadę do Rossmana bo nie mam już żadnych w domu
Na betę nie jadę póki co
No wez tak nie rob 😂 kup pojemniczek, zebys mogla sikac w drodze powrotnej 😂
Ja pierdykam. Przed kolejnymi kreskami będę rozpytywać czy macie odpowiedni zapas testów przed zapisaniem się 😂
Tak, zdjecie testow na potwierdzenie i dopiero zapis na testowanie :D dla siedzacych na laweczce- zdjecie lawki 😂

reklama
@marietta2112 🫂🫂🫂🫂🫂🫂 nie mam mądrych słów, ale tulę i rozumiem.

witam się z cappuccino w dyniowym kubeczku, chociaż emocje to mam takie, że raczej od melisy powinnam zacząć dzień 😆

dziewczyny, mam dwa pytania: czy mogę tu zostać z Wami i skorzystać z Waszego wsparcia jeszcze do zbadania przynajmniej jednego przyrostu bety?
a drugie czy jeśli dziś zbadam betę w diagnostyce to miarodajne będzie później badanie w sobotę w innym punkcie diagnostyki? powinno się w tym samym labie, ale jak to jedna sieć, to chyba okej?

wrzucam test wczorajszy i dzisiejszy i bardzo proszę się zarażać ile wlezie. trzymam za Was dziewczyny najmocniejsze kciuki i Wy trzymajcie proszę 🙏🏼
gratulacje, cuuda 🥹🥰

Ostatnia edycja:
Do góry