Jane Doe
Fanka BB :)
Przykro miFuck kropki mi będą robić
Jak g*wno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przykro miFuck kropki mi będą robić
Jak g*wno
Powiedz mi proszę jak się diagnozuje wrogi śluz?Jestem tu nowa także masz prawo nie wiedziećMieliśmy invitro które się nie powiodło i w kolejnym cyklu nagle się udało naturalnie.
Teraz okazało się ze mam wrogi śluz wiec zapewne to ale czy coś jeszcze? Aronoł
A ja czekam, bo mam urodziny jutro![]()
Mieliśmy test penetracyjny - lekarka pobrała mi śluz a mąż oddal nasienie i koles pod mikroskopem sprawdzał, jak się sprawy maja. Mój śluz nie przepuścił ani jednego plemnikaPowiedz mi proszę jak się diagnozuje wrogi śluz?
Ja bym i tak jeszcze powtarzałaFuck kropki mi będą robić
Jak g*wno
Nie miałam pojęcia że to w ogóle możliweMieliśmy test penetracyjny - lekarka pobrała mi śluz a mąż oddal nasienie i koles pod mikroskopem sprawdzał, jak się sprawy maja. Mój śluz nie przepuścił ani jednego plemnika![]()
Dziękuję! Ok, jest to nowa informacja dla mnie ale słyszałam że tak może bycMieliśmy test penetracyjny - lekarka pobrała mi śluz a mąż oddal nasienie i koles pod mikroskopem sprawdzał, jak się sprawy maja. Mój śluz nie przepuścił ani jednego plemnika![]()
Nie miałam pojęcia że to w ogóle możliwe![]()
Nie polecam - poczucie winy poziom milionDziękuję! Ok, jest to nowa informacja dla mnie ale słyszałam że tak może byc
Nie no przestań, poczucie winy? Na 99,99% rzeczy nie mamy wpływu.Nie polecam - poczucie winy poziom milion
Rozum swoje a serce swojeNie no przestań, poczucie winy? Na 99,99% rzeczy nie mamy wpływu.
Halo, ale nie możesz tak myślećNie polecam - poczucie winy poziom milion